Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Children Of The KoRn OSKAR Zaw
Ofensywa Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 45.8
average Schieten good
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Logo speelt de bal door. Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel passt de bal in één keer door. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbullu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Children Of The KoRn - OSKAR Zaw 1:0

21e minuut.
Peinado passt de bal met de wreef. Porumbel is nu in balbezit. Porumbel geeft een lange en hoge pass. Calderón maakt een snoekduik en kopt de bal. Stoch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Children Of The KoRn - OSKAR Zaw 1:1

22e minuut.
Felletto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fredyk komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón probeert naar een medespeler te passen. İstanbullu speelt de bal door. Strel is nu in balbezit. Strel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel passt de bal zonder na te denken. Strel heeft problemen om de bal te vangen. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu draait met de bal, schiet en ... Manfredi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zamcur zal de hoekschop nemen. Strel springt en kopt de bal. Manfredi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Almendares passt de bal zonder na te denken. Zamcur probeert naar een medespeler te passen. İstanbullu rent richting de bal. Strel is nu in balbezit. Strel draait met de bal, schiet en ... Manfredi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Children Of The KoRn 48%, OSKAR Zaw 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Children Of The KoRn - OSKAR Zaw 1:1

50e minuut.
Clarke passt de bal zonder na te denken. Kacprzak rent richting de bal. Kacprzak passt de bal met de wreef. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke passt de bal zonder na te denken. Rizaro is nu in balbezit. Rizaro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbullu passt de bal met de wreef. Strel rent richting de bal. Strel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Trimarcchi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Trimarcchi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anghel met de inworp. Strel geeft een lange en hoge pass. Ţugulea kopt de bal weg. Manfredi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Anghel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miltz is nu in balbezit. Strel onderschept slim de pass. Strel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ţugulea de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Children Of The KoRn 36%, OSKAR Zaw 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Children Of The KoRn - OSKAR Zaw 1:1