Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorące Mokre Szparki wzgorza city
Ekstraklasa! Tactiek 4 5 1
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 47.2
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Izydor met een sublieme pass. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu passt de bal met de wreef. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Velichkov rent richting de bal. Velichkov geeft een lange en hoge pass. Biesiada probeert de bal met de borst te controleren. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cioper is nu in balbezit. Cioper speelt de bal door. Izydor probeert naar een medespeler te passen. Mălăiescu is nu in balbezit. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Chernov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Basarab is nu in balbezit. Basarab passt de bal met de wreef. Zaninetti heeft problemen om de bal te vangen. Zaninetti geeft een hoge lob. Barthez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Velichkov rent richting de bal. Velichkov passt de bal in één keer door. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - wzgorza city 1:0

34e minuut.
Velichkov rent richting de bal. Velichkov geeft de bal voor. Butt controleert de bal met de borst. Gailiušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailiušas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Velichkov geeft een lange en hoge pass. Biesiada kopt de bal weg. Klungelig pakt Cioper de bal. Barthez rent richting de bal. Barthez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gailiušas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sorín komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Homoţescu onderschept slim de pass. Homoţescu passt de bal in één keer door. Biesiada speelt de bal door. Mălăiescu rent richting de bal. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chernov trapt de bal weg. Velichkov heeft problemen om de bal te vangen. Izydor met een sublieme pass. Mălăiescu rent richting de bal. Mălăiescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorące Mokre Szparki 45%, wzgorza city 55%.
Gorące Mokre Szparki - wzgorza city 1:0

56e minuut.
Velichkov passt de bal in één keer door. Zaninetti rent richting de bal. Zaninetti geeft de bal voor. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Biesiada is nu in balbezit. Biesiada passt de bal in één keer door. Mălăiescu rent richting de bal. Mălăiescu schiet op doel. Balajcza probeert de bal aan de voet te houden. Chernov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Cioper met een sublieme pass. Izydor rent richting de bal. Izydor passt de bal in één keer door. Mălăiescu rent richting de bal. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Butea rent richting de bal. Kis-Molnár onderschept slim de pass. Kis-Molnár passt de bal zonder na te denken. Mălăiescu rent richting de bal. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Klungelig pakt Sorín de bal. Sorín passt de bal met de wreef. Barthez is nu in balbezit. Barthez schiet op doel. Donek probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sikesdi speelt de bal door. Madej speelt de bal door. Zaninetti rent richting de bal. Zaninetti geeft de bal voor. Barthez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorące Mokre Szparki 39%, wzgorza city 61%.
Gorące Mokre Szparki - wzgorza city 1:0