Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wzgorza city Gorące Mokre Szparki
4 5 1 Tactiek Ekstraklasa!
39% Balbezit 61%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.9 gemiddelde waardering 56.5
formidable Schieten very good
very good Passen excellent
good Verdedigen good


5e minuut.
Madej is nu in balbezit. Madej passt de bal met de wreef. Velichkov heeft problemen om de bal te vangen. Velichkov geeft de bal voor. Barthez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wzgorza city - Gorące Mokre Szparki 0:1

9e minuut.
Butt met een sublieme pass. Biesiada rent richting de bal. Biesiada passt de bal met de wreef. Mălăiescu is nu in balbezit. Mălăiescu schiet op doel. Chernov bokst de bal weg. Velichkov passt de bal zonder na te denken. Gailiušas is nu in balbezit. Met opzet legt Butt zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Butt moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Butt schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gailiušas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gailiušas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Zaninetti geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Homoţescu de bal onder controle te krijgen. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wzgorza city - Gorące Mokre Szparki 0:2

23e minuut.
Grisoni speelt de bal door. Kis-Molnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kis-Molnár speelt de bal door. Mălăiescu is nu in balbezit. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gailiušas kopt de bal weg. Grisoni rent richting de bal. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez draait met de bal, schiet en ... Fajták probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Warczachowski geeft een lange en hoge pass. Kis-Molnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Velichkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Velichkov krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Mălăiescu heeft problemen om de bal te vangen. Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Warczachowski onderschept slim de pass. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Velichkov met een sublieme pass. Gailiušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper speelt de bal door. Daar is Mălăiescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mălăiescu schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Izydor met een sublieme pass. Cioper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper passt de bal zonder na te denken. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wzgorza city 60%, Gorące Mokre Szparki 40%.
wzgorza city - Gorące Mokre Szparki 0:2

47e minuut.
Gailiušas rent richting de bal. Gailiušas passt de bal in één keer door. Velichkov rent richting de bal. Daar is Velichkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velichkov geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barthez rent richting de bal. Barthez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wzgorza city - Gorące Mokre Szparki 0:3

53e minuut.
Zaninetti geeft de bal voor. Grisoni kopt de bal weg. Butea heeft problemen om de bal te vangen. Gailiušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailiušas draait met de bal, schiet en ... Nawotczyński bokst de bal weg. Barthez is nu in balbezit. Barthez haalt uit met een fantastische trap. Nawotczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Mălăiescu rent richting de bal. Balajcza rent richting de bal. Balajcza geeft de bal voor. Barthez probeert de bal met de borst te controleren. Barthez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Velichkov speelt de bal door. Zaninetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaninetti probeert naar een medespeler te passen. Gailiušas is nu in balbezit. Gailiušas schiet op doel. Nawotczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Butea kopt de bal weg. Gailiušas is nu in balbezit. Fajták maakt een afschuwelijke overtreding. Fajták krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wzgorza city 67%, Gorące Mokre Szparki 33%.
wzgorza city - Gorące Mokre Szparki 0:3