Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hunters Wrocław F.C. Batory
5-2-1-2 Tactiek forfortwo
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
47.1 gemiddelde waardering 36.6
good Schieten average
good Passen good
very good Verdedigen adequate


9e minuut.
Riihimaa passt de bal met de wreef. Czarnkowski probeert naar een medespeler te passen. Borodycz rent richting de bal. Borodycz passt de bal in één keer door. Romani geeft een hoge lob. Xoşqayıbov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Zsolnyánszki geeft de bal voor. Masucci heeft problemen om de bal te vangen. Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Guayre verovert de bal door een tackle van achteren. Guayre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - F.C. Batory 1:0

32e minuut.
Lundgren passt de bal in één keer door. Guayre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guayre passt de bal zonder na te denken. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ... Jardim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Guayre bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsolnyánszki rent richting de bal. Zsolnyánszki geeft de bal voor. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap. Jardim bokst de bal weg.

41e minuut.
Łożyński verovert de bal door een tackle van achteren. Łożyński geeft een lange en hoge pass. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi schiet op doel. Jardim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - F.C. Batory 2:0

43e minuut.
Bariego passt de bal in één keer door. Guayre is nu in balbezit. Patakfalvi rent richting de bal. Guayre rent richting de bal. Guayre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - F.C. Batory 3:0

45e minuut.
Orzeł is nu in balbezit. Frisan onderschept slim de pass. Frisan geeft een hoge lob. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - F.C. Batory 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hunters Wrocław 33%, F.C. Batory 67%.
FC Hunters Wrocław - F.C. Batory 4:0

46e minuut.
Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariego speelt de bal door. Zsolnyánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Dorosz passt de bal met de wreef. Łożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łożyński geeft een hoge lob. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ... Jardim bokst de bal weg.

53e minuut.
Zsolnyánszki is nu in balbezit. Zsolnyánszki probeert naar een medespeler te passen. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - F.C. Batory 5:0

56e minuut.
Namysł is nu in balbezit. Namysł geeft de bal voor. Begeyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Begeyn schiet op doel. Jardim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - F.C. Batory 6:0

64e minuut.
Lundgren passt de bal met de wreef. Guayre is nu in balbezit. Guayre passt de bal met de wreef. Begeyn rent richting de bal. Begeyn schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi schiet op doel. Jardim bokst de bal weg. Paal!

69e minuut.
Guayre is nu in balbezit. Guayre passt de bal zonder na te denken. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi schiet op doel. Jardim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - F.C. Batory 7:0

70e minuut.
Lundgren probeert de bal met de borst te controleren. Riihimaa is nu in balbezit. Lundgren verovert de bal door een tackle van achteren. Guayre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guayre draait met de bal, schiet en ... Jardim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bariego heeft problemen om de bal te vangen. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ... Jardim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Begeyn is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Zsolnyánszki passt de bal met de wreef. Córdoba onderschept slim de pass. Guayre heeft problemen om de bal te vangen. Guayre draait met de bal, schiet en ... Jardim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - F.C. Batory 8:0

79e minuut.
Zsolnyánszki passt de bal in één keer door. Patakfalvi rent richting de bal. Guayre is nu in balbezit. Guayre schiet op doel. Jardim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - F.C. Batory 9:0

82e minuut.
Masucci heeft problemen om de bal te vangen. Begeyn is nu in balbezit. Begeyn passt de bal zonder na te denken. Lundgren is nu in balbezit. Lundgren haalt uit met een fantastische trap. Jardim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Dorosz rent richting de bal. Dorosz geeft de bal voor. Guayre kopt de bal weg. Daar is Patakfalvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Zsolnyánszki met een snelle inworp. Patakfalvi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Czarnkowski de bal. Guayre is nu in balbezit. Guayre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zsolnyánszki met een sublieme pass. Guayre heeft problemen om de bal te vangen. Guayre met een sublieme pass. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - F.C. Batory 10:0

90e minuut.
Namysł raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cygan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hunters Wrocław 24%, F.C. Batory 76%.
FC Hunters Wrocław - F.C. Batory 10:0