Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Batory FC Hunters Wrocław
forfortwo Tactiek 5-2-1-2
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
36.1 gemiddelde waardering 46.9
weak Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen very good


12e minuut.
Begeyn kopt de bal weg. Guayre met een sublieme pass. Klungelig pakt Lundgren de bal. Begeyn rent richting de bal. Begeyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bariego rent richting de bal. Guayre onderschept slim de pass. Guayre passt de bal in één keer door. Daar is Begeyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begeyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - FC Hunters Wrocław 0:1

21e minuut.
Guayre passt de bal zonder na te denken. Kleks rent richting de bal. Kleks passt de bal met de wreef. Begeyn rent richting de bal. Begeyn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - FC Hunters Wrocław 0:2

35e minuut.
Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtkowiak onderschept slim de pass. Kleks onderschept slim de pass. Kleks haalt uit met een fantastische trap. Jardim probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Batory 58%, FC Hunters Wrocław 42%.
F.C. Batory - FC Hunters Wrocław 0:2

46e minuut.
Masucci is nu in balbezit. Lundgren onderschept slim de pass. Lundgren passt de bal in één keer door. Guayre heeft problemen om de bal te vangen. Guayre draait met de bal, schiet en ... Jardim bokst de bal weg.

50e minuut.
Dorosz verovert de bal door een tackle van achteren. Dorosz geeft een lange en hoge pass. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi schiet op doel. Jardim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - FC Hunters Wrocław 0:3

55e minuut.
Lange geeft de bal voor. Lundgren kopt de bal weg. Klungelig pakt Begeyn de bal. Begeyn haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kleks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - FC Hunters Wrocław 0:4

56e minuut.
Polański komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Czarnkowski met de inworp. Lundgren geeft een hoge lob. Begeyn is nu in balbezit. Begeyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - FC Hunters Wrocław 0:5

63e minuut.
Namysł geeft de bal voor. Polański is nu in balbezit. Wojtkowiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wojtkowiak krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loczkowski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velimirović komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Loczkowski probeert naar een medespeler te passen. Czarnkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Namysł maakt een afschuwelijke overtreding. Namysł krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Guayre is nu in balbezit. Guayre probeert naar een medespeler te passen. Lundgren speelt de bal door. Begeyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Begeyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Namysł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Namysł met een sublieme pass. Lundgren speelt de bal door. Polański rent richting de bal. Polański schiet op doel. Jardim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Xoşqayıbov probeert naar een medespeler te passen. Guayre kopt de bal weg. Begeyn is nu in balbezit. Klungelig pakt Begeyn de bal. Begeyn schiet op doel. Jardim bokst de bal weg.

88e minuut.
Kleks bereikt de bal nog maar net als eerste. Guayre speelt de bal door. Lundgren rent richting de bal. Begeyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Begeyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lundgren probeert naar een medespeler te passen. Jardim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guayre is nu in balbezit. Guayre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - FC Hunters Wrocław 0:6

90e minuut.
Lundgren rent richting de bal. Lundgren geeft een hoge lob. Polański is nu in balbezit. Polański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - FC Hunters Wrocław 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Batory 73%, FC Hunters Wrocław 27%.
F.C. Batory - FC Hunters Wrocław 0:7