Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elysium S. OSKAR Zaw
ooooo Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
53.9 gemiddelde waardering 46.7
very good Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen good


5e minuut.
Porumbel onderschept slim de pass. Daar is Porumbel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porumbel speelt de bal door. Calderón is nu in balbezit. Calderón draait met de bal, schiet en ... Butinar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Carrão passt de bal met de wreef. Daar is Faller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łagódka onderschept slim de pass. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Manfredi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - OSKAR Zaw 1:0

24e minuut.
Hottiger onderschept slim de pass. Carrão geeft een hoge lob. Romão rent richting de bal. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Manfredi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Lundemo geeft de bal voor. Inworp. Malta met een snelle inworp. Hottiger geeft een hoge lob. Romão maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Faller is nu in balbezit. Romão onderschept slim de pass. Romão draait met de bal, schiet en ... Manfredi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - OSKAR Zaw 2:0

39e minuut.
Malta heeft problemen om de bal te vangen. Malta passt de bal zonder na te denken. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - OSKAR Zaw 3:0

44e minuut.
Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão geeft een hoge lob. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Manfredi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elysium S. 35%, OSKAR Zaw 65%.
Elysium S. - OSKAR Zaw 3:0

47e minuut.
Manfredi met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malta met de inworp. Hottiger is nu in balbezit. Hottiger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Kacprzak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zuberbühler. Kacprzak raakt geblesseerd tijdens het duel. Clarke zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Drouin heeft problemen om de bal te vangen. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón draait met de bal, schiet en ... Butinar bokst de bal weg.

59e minuut.
Faller onderschept slim de pass. Carrão verovert de bal door een tackle van achteren. Carrão probeert naar een medespeler te passen. Łagódka rent richting de bal. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Manfredi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Malta is nu in balbezit. Malta geeft een hoge lob. Romão springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - OSKAR Zaw 4:0

60e minuut.
Young probeert naar een medespeler te passen. Kacprzak is nu in balbezit. Malta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Malta krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Carrão rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carrão neemt de hoekschop. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Faller geeft een hoge lob. Inworp. Malta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hottiger rent richting de bal. Hottiger geeft de bal voor. Manfredi bokst de bal weg. Romão rent richting de bal. Romão schiet op doel. Manfredi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - OSKAR Zaw 5:0

70e minuut.
Malta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clarke rent richting de bal. Hottiger onderschept slim de pass. Hottiger geeft de bal voor. Romão maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - OSKAR Zaw 6:0

72e minuut.
Romão passt de bal zonder na te denken. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka passt de bal zonder na te denken. Romão rent richting de bal. Romão haalt uit met een fantastische trap. Manfredi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Calderón stond buitenspel. Nalot komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klungelig pakt Peinado de bal. Hottiger onderschept slim de pass. Hottiger speelt de bal door. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão haalt uit met een fantastische trap. Manfredi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - OSKAR Zaw 7:0

84e minuut.
Candela geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miltz met een snelle inworp. Porumbel is nu in balbezit. Porumbel geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Gcwensa kopt de bal weg. Clarke heeft problemen om de bal te vangen. Noordhoff verovert de bal door een tackle van achteren. Noordhoff geeft een lange en hoge pass. Romão springt en kopt de bal. Manfredi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nalot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - OSKAR Zaw 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elysium S. 36%, OSKAR Zaw 64%.
Elysium S. - OSKAR Zaw 8:0