Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSKAR Zaw Elysium S.
Normal Tactiek ooooo
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
45.8 gemiddelde waardering 55.5
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Klungelig pakt Nalot de bal. Nalot speelt de bal door. Łagódka rent richting de bal. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Manfredi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Elysium S. 0:1

18e minuut.
Trimarcchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarcchi geeft een hoge lob. Peinado probeert naar een medespeler te passen. Porumbel is nu in balbezit. Porumbel geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Porumbel is nu in balbezit. Porumbel passt de bal in één keer door. Peinado met een sublieme pass. Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Butinar bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OSKAR Zaw - Elysium S. 1:1

21e minuut.
Candela speelt de bal door. Fajth is nu in balbezit. Carrão begaat een overtreding. Carrão krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Ţugulea geeft een lange en hoge pass. Drouin kopt de bal weg. Porumbel rent richting de bal. Porumbel geeft een lange en hoge pass. Rizaro krijgt zijn hoofd ertegen. Butinar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Noordhoff met een sublieme pass. Clarke speelt de bal door. Kacprzak rent richting de bal. Rizaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Carrão is nu in balbezit. Carrão passt de bal in één keer door. Trimarcchi heeft problemen om de bal te vangen. Łagódka rent richting de bal. Łagódka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Malta geeft de bal voor. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka begaat een overtreding. Łagódka krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ţugulea kopt de bal weg. Carrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrão passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Łagódka de bal. Łagódka schiet op doel. Manfredi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Elysium S. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSKAR Zaw 60%, Elysium S. 40%.
OSKAR Zaw - Elysium S. 1:2

46e minuut.
Romão komt het veld opgelopen. Poda komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Clarke onderschept slim de pass. Zuberbühler onderschept slim de pass. Zuberbühler geeft een hoge lob. Romão geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trimarcchi de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Noordhoff geeft de bal voor. Poda kopt de bal weg. Daar is Ţugulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Hottiger probeert naar een medespeler te passen. Noordhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Noordhoff speelt de bal door. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Kacprzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clarke speelt de bal door. Rizaro is nu in balbezit. Rizaro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Carrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrão speelt de bal door. Ţugulea is nu in balbezit. Romão onderschept slim de pass. Romão schiet op doel. Manfredi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Poda controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Young komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Hottiger speelt de bal door. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão geeft de bal voor. Poda rent richting de bal. Poda draait met de bal, schiet en ... Manfredi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Clarke is nu in balbezit. Poda verovert de bal door een tackle van achteren. Poda met een sublieme pass. Romão is nu in balbezit. Romão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Malta is nu in balbezit. Malta geeft een lange en hoge pass. Daar is Ţugulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Malta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Poda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poda draait met de bal, schiet en ... Manfredi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Elysium S. 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSKAR Zaw 70%, Elysium S. 30%.
OSKAR Zaw - Elysium S. 1:3