Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Children Of The KoRn Górnik Zwonowice
Ofensywa Tactiek BrandNew
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 35.4
redelijk Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Papała rent richting de bal. Caronni rent richting de bal. Trzaskalik rent richting de bal. Caronni onderschept slim de pass. Caronni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Tylikowski is nu in balbezit. Felletto onderschept slim de pass. Felletto probeert naar een medespeler te passen. İstanbullu probeert de bal met de borst te controleren. İstanbullu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Strel kopt de bal weg. Noga heeft problemen om de bal te vangen. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbullu schiet op doel. Perzanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Perzanowski trapt de bal weg. Zamcur kopt de bal weg. Daar is Šedianský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbullu schiet op doel. Perzanowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Children Of The KoRn - Górnik Zwonowice 1:0

13e minuut.
İstanbullu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zamcur de bal. Zamcur passt de bal met de wreef. İstanbullu rent richting de bal. İstanbullu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Children Of The KoRn - Górnik Zwonowice 2:0

14e minuut.
Logo geeft een hoge lob. İstanbullu kopt de bal weg. Lindpere heeft problemen om de bal te vangen. Strel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zamcur passt de bal in één keer door. Anghel is nu in balbezit. Anghel geeft de bal voor. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Felletto rent richting de bal. Felletto speelt de bal door. Zamcur met een sublieme pass. Caronni bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Strel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel passt de bal zonder na te denken. Trzaskalik rent richting de bal. İstanbullu onderschept slim de pass. İstanbullu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Anghel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Strel de bal. Šedianský is nu in balbezit. Strel verovert de bal door een tackle van achteren. Strel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Caronni rent richting de bal. Caronni passt de bal met de wreef. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbullu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Children Of The KoRn - Górnik Zwonowice 3:0

45e minuut.
Caronni rent richting de bal. Zamcur is nu in balbezit. Met opzet legt Szumilas zijn tegenspeler op de grond. Szumilas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Zamcur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luncik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Children Of The KoRn 20%, Górnik Zwonowice 80%.
Children Of The KoRn - Górnik Zwonowice 3:0

54e minuut.
Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel passt de bal met de wreef. Lindpere is nu in balbezit. Strel verovert de bal door een tackle van achteren. Strel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Zamcur onderschept slim de pass. Zamcur passt de bal met de wreef. Anghel is nu in balbezit. Anghel geeft een hoge lob. İstanbullu springt en kopt de bal. Perzanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Klungelig pakt Caronni de bal. Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamcur passt de bal in één keer door. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbullu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sabău geeft de bal voor. Klungelig pakt Trzaskalik de bal. Strel is nu in balbezit. Strel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Children Of The KoRn - Górnik Zwonowice 4:0

67e minuut.
Felletto kopt de bal weg. Strel is nu in balbezit. Anghel geeft een hoge lob. İstanbullu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Children Of The KoRn - Górnik Zwonowice 5:0

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamcur met de inworp. Papała is nu in balbezit. Caronni verovert de bal door een tackle van achteren. Caronni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Felletto probeert naar een medespeler te passen. Zamcur met een sublieme pass. Lindpere is nu in balbezit. İstanbullu onderschept slim de pass. İstanbullu draait met de bal, schiet en ... Perzanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Felletto passt de bal in één keer door. Zamcur is nu in balbezit. Zamcur passt de bal met de wreef. Caronni rent richting de bal. Caronni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Inworp. Anghel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šedianský bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel onderschept slim de pass. Strel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Children Of The KoRn 20%, Górnik Zwonowice 80%.
Children Of The KoRn - Górnik Zwonowice 5:0