Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wzgorza city Children Of The KoRn
4 5 1 Tactiek Ofensywa
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.8 gemiddelde waardering 56.2
very good Schieten good
solid Passen very good
good Verdedigen excellent


6e minuut.
Felletto rent richting de bal. Felletto geeft de bal voor. Caronni is nu in balbezit. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wzgorza city - Children Of The KoRn 0:1

12e minuut.
Butt bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronni begaat een overtreding. Butt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fajták zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mălăiescu rent richting de bal. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Almendares kopt de bal weg. Strel speelt de bal door. Donek heeft problemen om de bal te vangen. İstanbullu rent richting de bal. İstanbullu draait met de bal, schiet en ... Nawotczyński bokst de bal weg.

27e minuut.
Fajták geeft een lange en hoge pass. Mălăiescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Felletto. Felletto krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Zamcur rent richting de bal. Zamcur geeft een hoge lob. Klungelig pakt Donek de bal. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu draait met de bal, schiet en ... Nawotczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Cioper rent richting de bal. Cioper met een sublieme pass. Kis-Molnár met een sublieme pass. Biesiada is nu in balbezit. Biesiada draait met de bal, schiet en ... Stoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wzgorza city 49%, Children Of The KoRn 51%.
wzgorza city - Children Of The KoRn 0:1

53e minuut.
Butt geeft een lange en hoge pass. Caronni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Logo met een sublieme pass. İstanbullu rent richting de bal. İstanbullu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Anghel rent richting de bal. Anghel geeft een lange en hoge pass. Cioper heeft problemen om de bal te vangen. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Anghel rent richting de bal. Anghel passt de bal in één keer door. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu draait met de bal, schiet en ... Nawotczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wzgorza city - Children Of The KoRn 0:2

88e minuut.
Sabău geeft de bal voor. Inworp. Biesiada met de inworp. Mălăiescu rent richting de bal. Mălăiescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wzgorza city 57%, Children Of The KoRn 43%.
wzgorza city - Children Of The KoRn 0:2