Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Children Of The KoRn wzgorza city
Ofensywa Tactiek 4 5 1
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 46.5
adequate Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen good


11e minuut.
Inworp. Fredyk met de inworp. Felletto geeft een lange en hoge pass. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbullu haalt uit met een fantastische trap. Nawotczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Klungelig pakt Mălăiescu de bal. Biesiada bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesiada passt de bal in één keer door. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ... Stoch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Fredyk rent richting de bal. Caronni rent richting de bal. Butt begaat een overtreding. Butt krijgt een gele kaart.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biesiada met een snelle inworp. Mălăiescu rent richting de bal. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ... Stoch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Almendares speelt de bal door. Strel is nu in balbezit. Anghel is nu in balbezit. Anghel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Caronni passt de bal in één keer door. İstanbullu is nu in balbezit. Butt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. İstanbullu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. İstanbullu kan niet meer verder spelen.

39e minuut.
Kis-Molnár probeert naar een medespeler te passen. Mălăiescu is nu in balbezit. Mălăiescu passt de bal in één keer door. Biesiada rent richting de bal. Biesiada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Children Of The KoRn 55%, wzgorza city 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Children Of The KoRn - wzgorza city 0:0

47e minuut.
Anghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghel passt de bal in één keer door. Felletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Felletto passt de bal in één keer door. Logo geeft een hoge lob. Nawotczyński bokst de bal weg.

48e minuut.
Felletto is nu in balbezit. Felletto passt de bal zonder na te denken. Anghel met een sublieme pass. Strel rent richting de bal. Strel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Cioper rent richting de bal. Biesiada rent richting de bal. Biesiada probeert naar een medespeler te passen. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu haalt uit met een fantastische trap. Stoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Cioper is nu in balbezit. Cioper passt de bal in één keer door. Izydor met een sublieme pass. Mălăiescu rent richting de bal. Mălăiescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kraśko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mălăiescu. Kraśko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Felletto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Fajták de bal. Strel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel haalt uit met een fantastische trap. Nawotczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Homoţescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fredyk met de inworp. Daar is Caronni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caronni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Children Of The KoRn 31%, wzgorza city 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Children Of The KoRn - wzgorza city 0:0