Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Batory Elysium S.
forfortwo Tactiek ooooo
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
36.7 gemiddelde waardering 51.9
average Schieten very good
adequate Passen very good
good Verdedigen good


9e minuut.
Bariego verovert de bal door een tackle van achteren. Bariego speelt de bal door. Romani speelt de bal door. Orzeł is nu in balbezit. Orzeł haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Drouin kan de bal niet met de borst controleren. Kazantzakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Orzeł bereikt de bal nog maar net als eerste. Orzeł haalt uit met een fantastische trap. Butinar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - Elysium S. 1:0

16e minuut.
Hottiger passt de bal in één keer door. Malta bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka schiet op doel. Jardim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Batory - Elysium S. 1:1

20e minuut.
Noordhoff passt de bal met de wreef. Carrão probeert naar een medespeler te passen. Łagódka is nu in balbezit. Romão is nu in balbezit. Romão schiet op doel. Jardim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Łagódka is nu in balbezit. Wojtkowiak onderschept slim de pass. Łagódka onderschept slim de pass. Hottiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hottiger draait met de bal, schiet en ... Jardim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Romão is nu in balbezit. Romão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - Elysium S. 1:2

27e minuut.
Malta met een sublieme pass. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariego rent richting de bal. Malta is nu in balbezit. Malta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Malta passt de bal zonder na te denken. Hottiger met een sublieme pass. Daar is Łagódka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Jardim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - Elysium S. 1:3

31e minuut.
Malta bereikt de bal nog maar net als eerste. Malta heeft problemen om de bal te vangen. Malta met een sublieme pass. Hottiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hottiger geeft een hoge lob. Jardim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Noordhoff is nu in balbezit. Noordhoff passt de bal met de wreef. Hottiger geeft een hoge lob. Romão rent richting de bal. Romão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Noordhoff kopt de bal weg. Carrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrão passt de bal met de wreef. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Batory 67%, Elysium S. 33%.
F.C. Batory - Elysium S. 1:3

52e minuut.
Orzeł is nu in balbezit. Orzeł passt de bal zonder na te denken. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - Elysium S. 1:4

54e minuut.
Czarnkowski passt de bal in één keer door. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Hottiger rent richting de bal. Hottiger schiet op doel. Jardim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - Elysium S. 1:5

57e minuut.
Zuberbühler geeft een lange en hoge pass. Carrão kopt de bal weg. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - Elysium S. 1:6

58e minuut.
Noordhoff passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Carrão de bal. Carrão passt de bal met de wreef. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Noordhoff kopt de bal weg. Daar is Malta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Malta verovert de bal door een tackle van achteren. Malta geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Masucci geeft een hoge lob. Malta probeert de bal met de borst te controleren. Malta passt de bal in één keer door. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka schiet op doel. Jardim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Bariego trapt de bal weg. Daar is Noordhoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noordhoff geeft een hoge lob. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bariego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łagódka rent richting de bal. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Jardim probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Carrão passt de bal met de wreef. Hottiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hottiger passt de bal in één keer door. Romão is nu in balbezit. Romão draait met de bal, schiet en ... Jardim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Łagódka rent richting de bal. Łagódka probeert naar een medespeler te passen. Malta rent richting de bal. Malta speelt de bal door. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - Elysium S. 1:7

81e minuut.
Nalot komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Carrão passt de bal zonder na te denken. Romão rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Masucci. Romão wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Romão kan niet meer verder spelen. Drăgan komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Bariego geeft de bal voor. Inworp. Malta met de inworp. Hottiger heeft problemen om de bal te vangen. Hottiger geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Borodycz passt de bal met de wreef. Malta bereikt de bal nog maar net als eerste. Malta passt de bal in één keer door. Nalot is nu in balbezit. Nalot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Batory 71%, Elysium S. 29%.
F.C. Batory - Elysium S. 1:7