Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elysium S. F.C. Batory
ooooo Tactiek forfortwo
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 4
54.8 gemiddelde waardering 36.5
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


9e minuut.
Romani geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kazantzakis stond buitenspel. Noordhoff maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nalot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalot haalt uit met een fantastische trap. Jardim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Malta geeft de bal voor. Córdoba kopt de bal weg. Masucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Candela passt de bal met de wreef. Malta rent richting de bal. Malta passt de bal in één keer door. Nalot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bariego verovert de bal door een tackle van achteren. Hottiger onderschept slim de pass. Nalot is nu in balbezit. Hottiger is nu in balbezit. Hottiger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Borodycz kopt de bal weg. Drouin probeert de bal aan de voet te houden. Orzeł bereikt de bal nog maar net als eerste. Orzeł draait met de bal, schiet en ... Butinar probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Butinar trapt de bal weg. Carrão kopt de bal weg. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Nalot is nu in balbezit. Klungelig pakt Nalot de bal. Nalot met een sublieme pass. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

41e minuut.
Hottiger met een sublieme pass. Carrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrão passt de bal zonder na te denken. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nalot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Czarnkowski is nu in balbezit. Czarnkowski passt de bal met de wreef. Masucci heeft problemen om de bal te vangen. Carrão rent richting de bal. Carrão schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Borodycz kopt de bal weg. Daar is Drouin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kazantzakis. Kazantzakis krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Riihimaa passt de bal zonder na te denken. Borodycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodycz speelt de bal door. Orzeł rent richting de bal. Orzeł draait met de bal, schiet en ... Butinar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elysium S. 41%, F.C. Batory 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elysium S. - F.C. Batory 0:0

46e minuut.
Poda komt het veld opgelopen. Romão komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Romão is nu in balbezit. Romão probeert naar een medespeler te passen. Hottiger is nu in balbezit. Hottiger haalt uit met een fantastische trap. Jardim maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Masucci de bal. Romão rent richting de bal. Romão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - F.C. Batory 1:0

48e minuut.
Carrão passt de bal in één keer door. Masucci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão haalt uit met een fantastische trap. Jardim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - F.C. Batory 2:0

50e minuut.
Wojtkowiak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malta met de inworp. Hottiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hottiger geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Noordhoff verovert de bal door een tackle van achteren. Noordhoff passt de bal in één keer door. Hottiger rent richting de bal. Hottiger schiet op doel. Jardim maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - F.C. Batory 3:0

54e minuut.
Romão passt de bal zonder na te denken. Hottiger geeft de bal voor. Poda controleert de bal met de borst. Poda haalt uit met een fantastische trap. Jardim probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - F.C. Batory 4:0

62e minuut.
Noordhoff met een sublieme pass. Malta geeft de bal voor. Klungelig pakt Bariego de bal. Hottiger rent richting de bal. Hottiger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Malta is nu in balbezit. Malta passt de bal met de wreef. Poda rent richting de bal. Poda schiet op doel. Jardim probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

74e minuut.
Candela verovert de bal door een tackle van achteren. Candela geeft de bal voor. Poda rent richting de bal. Poda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hottiger geeft een hoge lob. Masucci heeft problemen om de bal te vangen. Poda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poda haalt uit met een fantastische trap. Jardim probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Hottiger passt de bal met de wreef. Poda is nu in balbezit. Poda passt de bal in één keer door. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - F.C. Batory 5:0

86e minuut.
Masucci speelt de bal door. Carrão controleert de bal met de borst. Hottiger is nu in balbezit. Poda is nu in balbezit. Poda draait met de bal, schiet en ... Jardim bokst de bal weg.

88e minuut.
Zuberbühler is nu in balbezit. Zuberbühler geeft de bal voor. Romão is nu in balbezit. Romão schiet op doel. Jardim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - F.C. Batory 6:0

90e minuut.
Noordhoff probeert naar een medespeler te passen. Carrão probeert naar een medespeler te passen. Poda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - F.C. Batory 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elysium S. 30%, F.C. Batory 70%.
Elysium S. - F.C. Batory 7:0