Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSKAR Zaw FC Hunters Wrocław
Normal Tactiek 5-2-1-2
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45.9 gemiddelde waardering 47.8
solid Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Klungelig pakt Jaworski de bal. Guayre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guayre geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Patakfalvi de bal. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ... Manfredi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - FC Hunters Wrocław 0:1

14e minuut.
Skitek geeft de bal voor. Cygan kopt de bal weg. Klungelig pakt Calderón de bal. Calderón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Doeltrap. Manfredi met een harde bal richting middenveld. Young kopt de bal weg. Calderón is nu in balbezit. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Xoşqayıbov bokst de bal weg.

23e minuut.
Guayre passt de bal met de wreef. Kleks is nu in balbezit. Kleks haalt uit met een fantastische trap. Lundemo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - FC Hunters Wrocław 0:2

27e minuut.
Guayre is nu in balbezit. Guayre passt de bal zonder na te denken. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - FC Hunters Wrocław 0:3

32e minuut.
Begeyn rent richting de bal. Begeyn passt de bal in één keer door. Kleks rent richting de bal. Kleks geeft de bal voor. Jaworski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Clarke kopt de bal weg. Frisan heeft problemen om de bal te vangen. Kacprzak geeft een lange en hoge pass. Calderón maakt een snoekduik en kopt de bal. Xoşqayıbov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - FC Hunters Wrocław 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSKAR Zaw 57%, FC Hunters Wrocław 43%.
OSKAR Zaw - FC Hunters Wrocław 1:3

50e minuut.
Kacprzak geeft een hoge lob. Xoşqayıbov kopt de bal weg. Daar is Dorosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Young is nu in balbezit. Young haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Dorosz neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Patakfalvi de bal. Faller is nu in balbezit. Patakfalvi onderschept slim de pass. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Zsolnyánszki geeft een hoge lob. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi passt de bal zonder na te denken. Guayre rent richting de bal. Guayre draait met de bal, schiet en ... Manfredi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Guayre speelt de bal door. Klungelig pakt Jaworski de bal. Peinado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Zsolnyánszki met een sublieme pass. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi passt de bal in één keer door. Jaworski rent richting de bal. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Pazdan komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Guayre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guayre passt de bal in één keer door. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi schiet op doel. Manfredi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - FC Hunters Wrocław 1:4

89e minuut.
Kleks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaworski rent richting de bal. Peinado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jaworski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jaworski neemt zijn aanloop. Manfredi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSKAR Zaw 66%, FC Hunters Wrocław 34%.
OSKAR Zaw - FC Hunters Wrocław 1:4