Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hunters Wrocław OSKAR Zaw
5-2-1-2 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.4 gemiddelde waardering 46.5
solid Schieten good
good Passen adequate
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Peinado geeft een hoge lob. Inworp. Namysł met de inworp. Kleks is nu in balbezit. Kleks geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kleks probeert naar een medespeler te passen. Guayre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guayre passt de bal in één keer door. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren haalt uit met een fantastische trap. Manfredi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Kleks speelt de bal door. Jaworski is nu in balbezit. Guayre is nu in balbezit. Guayre schiet op doel. Manfredi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - OSKAR Zaw 1:0

21e minuut.
Peinado rent richting de bal. Guayre onderschept slim de pass. Guayre speelt de bal door. Begeyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Begeyn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Trimarcchi geeft een hoge lob. Namysł rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Porumbel. Porumbel krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Guayre probeert naar een medespeler te passen. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ţugulea krijgt een gele kaart. Jaworski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jaworski kan niet meer verder spelen. Polański komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Kacprzak met een snelle inworp. Fajth rent richting de bal. Fajth geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Namysł de bal onder controle te krijgen. Rizaro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Hunters Wrocław - OSKAR Zaw 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hunters Wrocław 33%, OSKAR Zaw 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Hunters Wrocław - OSKAR Zaw 1:1

46e minuut.
Daar is Clarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clarke probeert naar een medespeler te passen. Porumbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel geeft een hoge lob. Rizaro springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Kleks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleks geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trimarcchi de bal. Polański rent richting de bal. Polański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ţugulea heeft problemen om de bal te vangen. Polański bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miltz krijgt een gele kaart. Polański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guayre kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - OSKAR Zaw 2:1

57e minuut.
Begeyn onderschept slim de pass. Begeyn probeert naar een medespeler te passen. Guayre is nu in balbezit. Guayre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - OSKAR Zaw 3:1

57e minuut.
Klungelig pakt Fajth de bal. Fajth met een sublieme pass. Miltz bereikt de bal nog maar net als eerste. Polański verovert de bal door een tackle van achteren. Polański schiet op doel. Manfredi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Buitenspel voor Fajth. Goede buitenspelval van de verdediging. Hicks komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Guayre verovert de bal door een tackle van achteren. Begeyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Begeyn passt de bal in één keer door. Polański is nu in balbezit. Polański schiet op doel. Manfredi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Begeyn rent richting de bal. Begeyn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Young komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Miltz rent richting de bal. Miltz probeert naar een medespeler te passen. Young is nu in balbezit. Young schiet op doel. Xoşqayıbov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Zsolnyánszki probeert naar een medespeler te passen. Dorosz met een sublieme pass. Ţugulea is nu in balbezit. Begeyn verovert de bal door een tackle van achteren. Begeyn draait met de bal, schiet en ... Manfredi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - OSKAR Zaw 4:1

90e minuut.
Lundgren is nu in balbezit. Lundgren geeft een lange en hoge pass. Begeyn rent richting de bal. Begeyn haalt uit met een fantastische trap. Manfredi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - OSKAR Zaw 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hunters Wrocław 38%, OSKAR Zaw 62%.
FC Hunters Wrocław - OSKAR Zaw 5:1