Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Zwonowice Gorące Mokre Szparki
BrandNew Tactiek Ekstraklasa!
36% Balbezit 64%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.8 gemiddelde waardering 54.5
solid Schieten very good
adequate Passen excellent
weak Verdedigen average


1e minuut.
Papała bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barthez. Papała raakt geblesseerd tijdens het duel. Šedianský zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ferrer kopt de bal weg. Gilewski rent richting de bal. Gilewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Noga kopt de bal weg. Daar is Pintilei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaninetti geeft een lange en hoge pass. Pintilei probeert de bal aan de voet te houden. Barthez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Noga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Velichkov geeft een hoge lob. Barthez springt en kopt de bal. Perzanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - Gorące Mokre Szparki 0:1

9e minuut.
Gailiušas met een sublieme pass. Zaninetti rent richting de bal. Zaninetti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gailiušas de bal. Gailiušas schiet op doel. Perzanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Madej kopt de bal weg. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Noga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noga krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Zaninetti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Šedianský de bal. Barthez is nu in balbezit. Barthez draait met de bal, schiet en ... Perzanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - Gorące Mokre Szparki 0:2

27e minuut.
Balajcza passt de bal in één keer door. Daar is Zaninetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaninetti probeert naar een medespeler te passen. Gailiušas rent richting de bal. Gailiušas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Klungelig pakt Velichkov de bal. Velichkov met een sublieme pass. Gailiušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailiušas draait met de bal, schiet en ... Perzanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - Gorące Mokre Szparki 0:3

36e minuut.
Gailiušas probeert naar een medespeler te passen. Tylikowski is nu in balbezit. Velichkov verovert de bal door een tackle van achteren. Velichkov speelt de bal door. Zaninetti geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pintilei geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaninetti geeft een hoge lob. Barthez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - Gorące Mokre Szparki 0:4

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Luncik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Zwonowice 75%, Gorące Mokre Szparki 25%.
Górnik Zwonowice - Gorące Mokre Szparki 0:4

46e minuut.
Sikesdi is nu in balbezit. Sikesdi passt de bal met de wreef. Zaninetti speelt de bal door. Barthez rent richting de bal. Barthez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Gailiušas verovert de bal door een tackle van achteren. Gailiušas met een sublieme pass. Velichkov is nu in balbezit. Velichkov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barthez de bal. Perzanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Gailiušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez passt de bal in één keer door. Gailiušas rent richting de bal. Gailiušas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pintilei met de inworp. Papała met een sublieme pass. Butea met een sublieme pass. Velichkov heeft problemen om de bal te vangen. Velichkov geeft een lange en hoge pass. Perzanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Perzanowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Butea de bal. Butea speelt de bal door. Klungelig pakt Zaninetti de bal. Zaninetti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Madej passt de bal met de wreef. Zaninetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaninetti speelt de bal door. Gailiušas rent richting de bal. Gailiušas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Warczachowski passt de bal zonder na te denken. Zaninetti is nu in balbezit. Zaninetti geeft een lange en hoge pass. Velichkov is nu in balbezit. Velichkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaninetti probeert naar een medespeler te passen. Madej speelt de bal door. Velichkov geeft een hoge lob. Perzanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barthez probeert de bal met de borst te controleren. Perzanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barthez rent richting de bal. Barthez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - Gorące Mokre Szparki 0:5

75e minuut.
Lindpere geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Basarab de bal onder controle te krijgen. Basarab speelt de bal door. Zaninetti is nu in balbezit. Zaninetti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Zwonowice 75%, Gorące Mokre Szparki 25%.
Górnik Zwonowice - Gorące Mokre Szparki 0:5