Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elysium S. wzgorza city
ooooo Tactiek 4 5 1
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 46.8
very good Schieten excellent
very good Passen solid
solid Verdedigen good


4e minuut.
Cioper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper passt de bal zonder na te denken. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu schiet op doel. Butinar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - wzgorza city 0:1

19e minuut.
Candela is nu in balbezit. Candela geeft de bal voor. Nalot rent richting de bal. Nalot schiet op doel. Nawotczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hottiger geeft de bal voor. Izydor kopt de bal weg. Noordhoff probeert naar een medespeler te passen. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka schiet op doel. Nawotczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Carrão rent richting de bal. Carrão met een sublieme pass. Łagódka rent richting de bal. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Nawotczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elysium S. - wzgorza city 1:1

40e minuut.
Candela geeft de bal voor. Hottiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hottiger probeert naar een medespeler te passen. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Carrão is nu in balbezit. Carrão passt de bal met de wreef. Noordhoff rent richting de bal. Hottiger is nu in balbezit. Hottiger geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elysium S. 42%, wzgorza city 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elysium S. - wzgorza city 1:1

46e minuut.
Poda komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Gcwensa geeft een lange en hoge pass. Poda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grisoni. Grisoni krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Kis-Molnár speelt de bal door. Biesiada speelt de bal door. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mălăiescu is nu in balbezit. Mălăiescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - wzgorza city 1:2

74e minuut.
Izydor heeft problemen om de bal te vangen. Hottiger rent richting de bal. Hottiger passt de bal in één keer door. Noordhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Noordhoff geeft de bal voor. Nawotczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nalot rent richting de bal. Nalot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elysium S. - wzgorza city 2:2

83e minuut.
Hottiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hottiger geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Donek de bal. Poda is nu in balbezit. Poda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Fajták neemt vlug de vrije trap. Daar is Zuberbühler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuberbühler kopt de bal weg. Klungelig pakt Malta de bal. Malta geeft een hoge lob. Nawotczyński bokst de bal weg. Poda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - wzgorza city 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elysium S. 35%, wzgorza city 65%.
Elysium S. - wzgorza city 3:2