Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 20:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.107 [del]
  • Stadion: Cracovia NH
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 33908
wzgorza city Elysium S.
4 5 1 Tactiek ooooo
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
47.2 gemiddelde waardering 54.8
very good Schieten very good
very good Passen very good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Cioper passt de bal met de wreef. Biesiada rent richting de bal. Biesiada passt de bal zonder na te denken. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Candela geeft een hoge lob. Hottiger kopt de bal weg. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka draait met de bal, schiet en ... Nawotczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wzgorza city - Elysium S. 0:1

20e minuut.
Hottiger verovert de bal door een tackle van achteren. Hottiger geeft een hoge lob. Łagódka kopt de bal weg. Carrão rent richting de bal. Carrão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Zuberbühler geeft de bal voor. Grisoni probeert de bal met de borst te controleren. Carrão onderschept slim de pass. Carrão passt de bal in één keer door. Łagódka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalot bereikt de bal nog maar net als eerste. Butt rent richting de bal. Nalot onderschept slim de pass. Nalot haalt uit met een fantastische trap. Nawotczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Carrão met een snelle inworp. Izydor is nu in balbezit. Izydor passt de bal met de wreef. Hottiger geeft een hoge lob. Łagódka springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wzgorza city 59%, Elysium S. 41%.
wzgorza city - Elysium S. 0:1

46e minuut.
Poda komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Nawotczyński probeert naar een medespeler te passen. Noordhoff kopt de bal weg. Carrão met een sublieme pass. Poda is nu in balbezit. Poda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nawotczyński trapt de bal weg. Biesiada kopt de bal weg. Klungelig pakt Mălăiescu de bal. Mălăiescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Noordhoff speelt de bal door. Hottiger rent richting de bal. Hottiger passt de bal in één keer door. Poda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poda schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Nawotczyński trapt de bal weg. Noordhoff kopt de bal weg. Carrão heeft problemen om de bal te vangen. Carrão geeft een hoge lob. Nalot rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wzgorza city - Elysium S. 0:2

73e minuut.
Carrão passt de bal in één keer door. Hottiger is nu in balbezit. Hottiger passt de bal in één keer door. Nalot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Izydor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrão geeft een hoge lob. Nalot bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wzgorza city 68%, Elysium S. 32%.
wzgorza city - Elysium S. 0:2