Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Batory Children Of The KoRn
forfortwo Tactiek Ofensywa
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
36 gemiddelde waardering 52.3
matig Schieten redelijk
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Caronni is nu in balbezit. İstanbullu rent richting de bal. Klungelig pakt İstanbullu de bal. İstanbullu draait met de bal, schiet en ... Jardim maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Strel passt de bal in één keer door. İstanbullu is nu in balbezit. Borodycz bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbullu onderschept slim de pass. İstanbullu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Wojtkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtkowiak geeft een hoge lob. Inworp. Zamcur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Felletto geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Córdoba geeft de bal voor. Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău geeft een hoge lob. Strel rent richting de bal. Strel draait met de bal, schiet en ... Jardim bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Daar is Borodycz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamcur is nu in balbezit. Romani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zamcur roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zamcur kan niet meer verder spelen. Fredyk komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Anghel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Caronni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caronni passt de bal in één keer door. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbullu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Anghel kopt de bal weg. Bariego heeft problemen om de bal te vangen. İstanbullu rent richting de bal. İstanbullu schiet op doel. Jardim probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Felletto met een sublieme pass. Bariego rent richting de bal. Caronni verovert de bal door een tackle van achteren. Caronni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Anghel passt de bal in één keer door. Fredyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredyk met een sublieme pass. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - Children Of The KoRn 0:1

39e minuut.
Orzeł bereikt de bal nog maar net als eerste. Felletto onderschept slim de pass. Felletto speelt de bal door. Caronni bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Batory 75%, Children Of The KoRn 25%.
F.C. Batory - Children Of The KoRn 0:1

47e minuut.
Daar is Córdoba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strel is nu in balbezit. Córdoba onderschept slim de pass. Caronni is nu in balbezit. Caronni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Anghel met een sublieme pass. Strel is nu in balbezit. Strel speelt de bal door. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu haalt uit met een fantastische trap. Jardim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Wojtkowiak de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - Children Of The KoRn 0:2

55e minuut.
Anghel kopt de bal weg. Bariego controleert de bal met de borst. İstanbullu rent richting de bal. İstanbullu schiet op doel. Jardim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - Children Of The KoRn 0:3

65e minuut.
Almendares rent richting de bal. Almendares geeft de bal voor. İstanbullu kopt de bal weg. Strel bereikt de bal nog maar net als eerste. Strel haalt uit met een fantastische trap. Jardim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Anghel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Strel springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Caronni passt de bal zonder na te denken. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. Masucci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! İstanbullu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. İstanbullu neemt de penalty, wat een uithaal! Jardim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Anghel onderschept slim de pass. Anghel passt de bal met de wreef. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu draait met de bal, schiet en ... Jardim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - Children Of The KoRn 0:4

82e minuut.
Almendares bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendares speelt de bal door. Strel is nu in balbezit. Strel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Batory - Children Of The KoRn 0:5

85e minuut.
Bariego is nu in balbezit. Anghel verovert de bal door een tackle van achteren. Anghel passt de bal met de wreef. Caronni bereikt de bal nog maar net als eerste. Caronni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Batory 69%, Children Of The KoRn 31%.
F.C. Batory - Children Of The KoRn 0:5