Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorące Mokre Szparki OSKAR Zaw
Ekstraklasa! Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 46.6
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen goed
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Miltz met een sublieme pass. Calderón is nu in balbezit. Met opzet legt Madej zijn tegenspeler op de grond. Madej krijgt een gele kaart. Calderón roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Calderón kan niet meer verder spelen. Fajth komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Gailiušas rent richting de bal. Young onderschept slim de pass. Young speelt de bal door. Fajth rent richting de bal. Fajth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Gailiušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailiušas probeert naar een medespeler te passen. Barthez rent richting de bal. Barthez schiet op doel. Manfredi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Peinado kopt de bal weg. Gailiušas heeft problemen om de bal te vangen. Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Barthez rent richting de bal. Barthez haalt uit met een fantastische trap. Manfredi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Velichkov geeft de bal voor. Barthez kopt de bal weg. Gailiušas rent richting de bal. Klungelig pakt Barthez de bal. Barthez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - OSKAR Zaw 1:0

13e minuut.
Manfredi trapt de bal weg. Young kopt de bal weg. Gailiušas probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Barthez de bal onder controle te krijgen. Barthez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - OSKAR Zaw 2:0

15e minuut.
Daar is Barthez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gailiušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez haalt uit met een fantastische trap. Manfredi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - OSKAR Zaw 3:0

18e minuut.
Gailiušas verovert de bal door een tackle van achteren. Faller legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gailiušas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gailiušas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Manfredi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - OSKAR Zaw 4:0

26e minuut.
Madej is nu in balbezit. Madej geeft de bal voor. Daar is Faller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez draait met de bal, schiet en ... Manfredi bokst de bal weg. Barthez is nu in balbezit. Barthez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - OSKAR Zaw 5:0

32e minuut.
Butea met een sublieme pass. Sikesdi rent richting de bal. Sikesdi geeft een lange en hoge pass. Barthez rent richting de bal. Barthez haalt uit met een fantastische trap. Manfredi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - OSKAR Zaw 6:0

39e minuut.
Zaninetti geeft de bal voor. Lundemo kopt de bal weg. Peinado heeft problemen om de bal te vangen. Velichkov rent richting de bal. Velichkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Porumbel speelt de bal door. Barthez rent richting de bal. Faller maakt een afschuwelijke overtreding. Faller krijgt een gele kaart. Barthez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gailiušas komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorące Mokre Szparki 33%, OSKAR Zaw 67%.
Gorące Mokre Szparki - OSKAR Zaw 6:0

52e minuut.
Warczachowski onderschept slim de pass. Warczachowski geeft de bal voor. Peinado kopt de bal weg. Gailiušas heeft problemen om de bal te vangen. Gailiušas draait met de bal, schiet en ... Manfredi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Clarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clarke speelt de bal door. Fajth is nu in balbezit. Fajth schiet op doel. Chernov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - OSKAR Zaw 6:1

65e minuut.
Velichkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gailiušas is nu in balbezit. Gailiušas geeft een hoge lob. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez schiet op doel. De bal raakt de paal. Gailiušas is nu in balbezit. Gailiušas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - OSKAR Zaw 7:1

67e minuut.
Zaninetti rent richting de bal. Marsetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaninetti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Basarab met een snel genomen vrije trap. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundemo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barthez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gailiušas neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - OSKAR Zaw 8:1

69e minuut.
Velichkov rent richting de bal. Porumbel onderschept slim de pass. Porumbel geeft een lange en hoge pass. Fajth krijgt zijn hoofd ertegen. Chernov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - OSKAR Zaw 8:2

71e minuut.
Barthez passt de bal in één keer door. Velichkov rent richting de bal. Velichkov probeert naar een medespeler te passen. Gailiušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailiušas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Madej is nu in balbezit. Young onderschept slim de pass. Young passt de bal zonder na te denken. Fajth rent richting de bal. Fajth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - OSKAR Zaw 8:3

83e minuut.
Gailiušas probeert naar een medespeler te passen. Porumbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Porumbel geeft de bal voor. Klungelig pakt Fajth de bal. Fajth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Fajth bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajth passt de bal zonder na te denken. Kacprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacprzak geeft de bal voor. Fajth maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorące Mokre Szparki - OSKAR Zaw 8:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorące Mokre Szparki 51%, OSKAR Zaw 49%.
Gorące Mokre Szparki - OSKAR Zaw 8:4