Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSKAR Zaw Gorące Mokre Szparki
Normal Tactiek Ekstraklasa!
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 54.5
solid Schieten very good
good Passen excellent
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Miltz met een sublieme pass. Fajth rent richting de bal. Fajth passt de bal met de wreef. Rizaro is nu in balbezit. Rizaro haalt uit met een fantastische trap. Chernov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Zaninetti geeft een hoge lob. Peinado is nu in balbezit. Peinado met een sublieme pass. Rizaro rent richting de bal. Rizaro haalt uit met een fantastische trap. Chernov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Warczachowski heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Zaninetti probeert naar een medespeler te passen. Rizaro rent richting de bal. Basarab schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Basarab moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Basarab schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

24e minuut.
Velichkov met een sublieme pass. Lundemo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barthez. Barthez krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Klungelig pakt Clarke de bal. Gailiušas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailiušas probeert naar een medespeler te passen. Barthez rent richting de bal. Barthez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ţugulea probeert de bal aan de voet te houden. Miltz speelt de bal door. Barthez rent richting de bal. Barthez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Gorące Mokre Szparki 0:1

32e minuut.
Sivek passt de bal met de wreef. Lundemo is nu in balbezit. Lundemo probeert naar een medespeler te passen. Kacprzak rent richting de bal. Kacprzak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Miltz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gailiušas verovert de bal door een tackle van achteren. Gailiušas passt de bal met de wreef. Barthez rent richting de bal. Barthez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Gorące Mokre Szparki 0:2

41e minuut.
Rizaro is nu in balbezit. Fajth rent richting de bal. Rizaro is nu in balbezit. Rizaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Gorące Mokre Szparki 1:2

44e minuut.
Barthez is nu in balbezit. Trimarcchi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barthez raakt geblesseerd tijdens het duel. Butea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Porumbel probeert naar een medespeler te passen. Rizaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSKAR Zaw 52%, Gorące Mokre Szparki 48%.
OSKAR Zaw - Gorące Mokre Szparki 1:2

50e minuut.
Inworp. Sivek met de inworp. Warczachowski probeert de bal met de borst te controleren. Rizaro rent richting de bal. Rizaro draait met de bal, schiet en ... Chernov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Gailiušas kopt de bal weg. Barthez kan de bal niet met de borst controleren. Miltz begaat een overtreding. Barthez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gailiušas komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Fajth rent richting de bal. Sikesdi onderschept slim de pass. Sikesdi probeert naar een medespeler te passen. Barthez is nu in balbezit. Barthez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Velichkov probeert naar een medespeler te passen. Gailiušas rent richting de bal. Gailiušas passt de bal zonder na te denken. Barthez is nu in balbezit. Barthez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hicks komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Fajth rent richting de bal. Fajth probeert naar een medespeler te passen. Hicks bereikt de bal nog maar net als eerste. Hicks geeft een hoge lob. Rizaro krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Inworp. Young komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Hicks bereikt de bal nog maar net als eerste. Hicks probeert naar een medespeler te passen. Rizaro is nu in balbezit. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Young controleert de bal met de borst. Sivek geeft de bal voor. Ţugulea heeft problemen om de bal te vangen. Barthez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barthez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSKAR Zaw 49%, Gorące Mokre Szparki 51%.
OSKAR Zaw - Gorące Mokre Szparki 1:2