Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hunters Wrocław Górnik Zwonowice
5-2-1-2 Tactiek BrandNew
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
47.5 gemiddelde waardering 40.9
very good Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Patakfalvi kopt de bal weg. Lindpere kan de bal niet met de borst controleren. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski schiet op doel. Perzanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - Górnik Zwonowice 1:0

2e minuut.
Gilewski heeft problemen om de bal te vangen. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tylikowski krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Namysł neemt vlug de vrije trap. Daar is Patakfalvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldici is nu in balbezit. Patakfalvi onderschept slim de pass. Patakfalvi schiet op doel. Perzanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Patakfalvi kopt de bal weg. Jaworski rent richting de bal. Secchio is nu in balbezit. Jaworski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gilewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Begeyn kopt de bal weg. Daar is Boldici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Zsolnyánszki verovert de bal door een tackle van achteren. Frisan is nu in balbezit. Frisan probeert naar een medespeler te passen. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Perzanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Patakfalvi met een sublieme pass. Kleks rent richting de bal. Kleks passt de bal met de wreef. Guayre is nu in balbezit. Guayre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Begeyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Begeyn passt de bal zonder na te denken. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski schiet op doel. Perzanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - Górnik Zwonowice 2:0

29e minuut.
Begeyn probeert naar een medespeler te passen. Kleks is nu in balbezit. Kleks passt de bal zonder na te denken. Jaworski rent richting de bal. Jaworski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kleks verovert de bal door een tackle van achteren. Kleks probeert naar een medespeler te passen. Begeyn probeert naar een medespeler te passen. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap. Perzanowski bokst de bal weg.

39e minuut.
Lindpere verovert de bal door een tackle van achteren. Lindpere geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gilewski stond buitenspel. Namysł maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jaworski kopt de bal weg. Perzanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hunters Wrocław 24%, Górnik Zwonowice 76%.
FC Hunters Wrocław - Górnik Zwonowice 2:0

46e minuut.
Begeyn met een sublieme pass. Jaworski rent richting de bal. Jaworski geeft een hoge lob. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boldici heeft problemen om de bal te vangen. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - Górnik Zwonowice 3:0

48e minuut.
Patury met een sublieme pass. Guayre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guayre passt de bal met de wreef. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Frisan geeft een lange en hoge pass. Begeyn is nu in balbezit. Begeyn passt de bal met de wreef. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi geeft een hoge lob. Perzanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Gilewski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Luncik komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Dorosz met een sublieme pass. Daar is Guayre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guayre passt de bal in één keer door. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Lindpere kopt de bal weg. Klungelig pakt Begeyn de bal. Begeyn geeft de bal voor. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Begeyn passt de bal zonder na te denken. Kleks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleks passt de bal zonder na te denken. Jaworski rent richting de bal. Jaworski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Patury heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - Górnik Zwonowice 4:0

65e minuut.
Dorosz probeert de bal met de borst te controleren. Begeyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Begeyn passt de bal in één keer door. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guayre is nu in balbezit. Guayre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - Górnik Zwonowice 5:0

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Igoškinas stond buitenspel. Pazdan komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Buitenspel voor Luncik. Goede buitenspelval van de verdediging. Frisan neemt vlug de vrije trap. Patury heeft problemen om de bal te vangen. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap. Perzanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Guayre bereikt de bal nog maar net als eerste. Guayre geeft een lange en hoge pass. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi schiet op doel. Perzanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hunters Wrocław - Górnik Zwonowice 6:0

88e minuut.
Begeyn passt de bal zonder na te denken. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Setién begaat een overtreding. Jaworski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jaworski kan niet meer verder spelen. Polański komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hunters Wrocław 29%, Górnik Zwonowice 71%.
FC Hunters Wrocław - Górnik Zwonowice 6:0