Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Zwonowice FC Hunters Wrocław
BrandNew Tactiek 5-2-1-2
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 50.3
goed Schieten solide
redelijk Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Lindpere verovert de bal door een tackle van achteren. Guayre onderschept slim de pass. Patury maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Patury naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Kleks probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Begeyn de bal. Begeyn passt de bal met de wreef. Guayre is nu in balbezit. Guayre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Namysł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilewski rent richting de bal. Łopatka rent richting de bal. Łopatka draait met de bal, schiet en ... Xoşqayıbov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - FC Hunters Wrocław 1:0

10e minuut.
Setién kopt de bal weg. Kleks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleks passt de bal met de wreef. Guayre rent richting de bal. Guayre schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Secchio is nu in balbezit. Guayre onderschept slim de pass. Guayre met een sublieme pass. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap. Perzanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Guayre geeft de bal voor. Klungelig pakt Boldici de bal. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Górnik Zwonowice - FC Hunters Wrocław 1:1

19e minuut.
Guayre rent richting de bal. Guayre speelt de bal door. Patakfalvi is nu in balbezit. Patakfalvi schiet op doel. Perzanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - FC Hunters Wrocław 1:2

23e minuut.
Inworp. Igoškinas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gilewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Łopatka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łopatka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dorosz probeert naar een medespeler te passen. Kleks is nu in balbezit. Kleks passt de bal zonder na te denken. Jaworski rent richting de bal. Jaworski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kleks is nu in balbezit. Kleks passt de bal met de wreef. Jaworski rent richting de bal. Jaworski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - FC Hunters Wrocław 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Zwonowice 61%, FC Hunters Wrocław 39%.
Górnik Zwonowice - FC Hunters Wrocław 1:3

51e minuut.
Łopatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Frisan verovert de bal door een tackle van achteren. Frisan geeft een hoge lob. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi haalt uit met een fantastische trap. Perzanowski bokst de bal weg. Begeyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Begeyn haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ferrer komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Secchio is nu in balbezit. Kleks verovert de bal door een tackle van achteren. Kleks passt de bal zonder na te denken. Patakfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patakfalvi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Boldici verovert de bal door een tackle van achteren. Patakfalvi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boldici. Patakfalvi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Patakfalvi kan niet meer verder spelen. Polański komt het veld opgelopen. Lange zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Setién geeft een lange en hoge pass. Dorosz rent richting de bal. Dorosz passt de bal zonder na te denken. Polański rent richting de bal. Polański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Guayre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Begeyn is nu in balbezit. Begeyn haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Namysł is nu in balbezit. Gilewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gilewski geeft een lange en hoge pass. Igoškinas is nu in balbezit. Igoškinas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Papała is nu in balbezit. Polański verovert de bal door een tackle van achteren. Begeyn rent richting de bal. Polański bereikt de bal nog maar net als eerste. Polański schiet op doel. Perzanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Namysł verovert de bal door een tackle van achteren. Namysł met een sublieme pass. Papała onderschept slim de pass. Klungelig pakt Begeyn de bal. Begeyn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lundgren komt het veld opgelopen. Zsolnyánszki komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Namysł geeft een lange en hoge pass. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Setién tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Setién krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Guayre is nu in balbezit. Guayre probeert naar een medespeler te passen. Polański is nu in balbezit. Polański haalt uit met een fantastische trap. Perzanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - FC Hunters Wrocław 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Zwonowice 74%, FC Hunters Wrocław 26%.
Górnik Zwonowice - FC Hunters Wrocław 1:4