Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drewniaki Łódź Gościęcin FC
4321 Tactiek 5mid
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 31.2
good Schieten average
average Passen good
good Verdedigen poor


4e minuut.
Avşar geeft een lange en hoge pass. Lamberto heeft problemen om de bal te vangen. Guerreiro is nu in balbezit. Lamberto verovert de bal door een tackle van achteren. Lamberto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

12e minuut.
Likanlewful passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mills de bal. Avşar met een sublieme pass. Spisz rent richting de bal. Spisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Coudeville trapt de bal weg van het doel. Guerreiro kopt de bal weg. Bratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Wypyszczak rent richting de bal. Wypyszczak geeft een lange en hoge pass. Avşar kopt de bal weg. Daar is Spisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spisz schiet op doel. Coudeville verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drewniaki Łódź - Gościęcin FC 1:0

22e minuut.
Tvedten kopt de bal weg. Alípio met een sublieme pass. Klungelig pakt Burek de bal. Lamberto rent richting de bal. Lamberto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Mills is nu in balbezit. Avşar verovert de bal door een tackle van achteren. Avşar passt de bal zonder na te denken. Spisz rent richting de bal. Spisz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drewniaki Łódź 43%, Gościęcin FC 57%.
Drewniaki Łódź - Gościęcin FC 1:0

46e minuut.
Celli komt het veld opgelopen. Mrównica komt het veld opgelopen. Rökk komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Daar is Cadima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cadima is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pesante zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Spisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Likanlewful is nu in balbezit. Spisz onderschept slim de pass. Spisz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Spisz rent richting de bal. Coudeville probeert naar een medespeler te passen. Bratto rent richting de bal. Bratto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drewniaki Łódź - Gościęcin FC 1:1

53e minuut.
Burek kopt de bal weg. Klungelig pakt Cadima de bal. Bratto rent richting de bal. Bratto schiet op doel. Raimo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drewniaki Łódź - Gościęcin FC 1:2

60e minuut.
Pinoni rent richting de bal. Celli is nu in balbezit. Celli probeert naar een medespeler te passen. Mrównica rent richting de bal. Mrównica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Pinoni met een sublieme pass. Celli bereikt de bal nog maar net als eerste. Celli passt de bal in één keer door. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Pesante rent richting de bal. Pesante geeft een lange en hoge pass. Daar is Likanlewful, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spisz rent richting de bal. Spisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drewniaki Łódź - Gościęcin FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drewniaki Łódź 46%, Gościęcin FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Drewniaki Łódź - Gościęcin FC 2:2