Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iras Plon Garbatka Tickle Tackle
iras3 Tactiek def
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
56.7 gemiddelde waardering 57.5
excellent Schieten very good
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Vandenbossche met een sublieme pass. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo passt de bal in één keer door. Vivas is nu in balbezit. Vivas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gabrillargues geeft een lange en hoge pass. Daar is Peçenek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peçenek zal de hoekschop nemen. Banaszewski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ehlers probeert de bal met de borst te controleren. Gabrillargues probeert naar een medespeler te passen. Morozhyuk rent richting de bal. Morozhyuk draait met de bal, schiet en ... Háda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - Tickle Tackle 1:0

10e minuut.
El Shehhi probeert naar een medespeler te passen. Mathiesen probeert naar een medespeler te passen. Kłodawski kan de bal niet met de borst controleren. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
El Shehhi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Shehhi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schumacher met een snelle inworp. Vivas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Vandenbossche geeft een lange en hoge pass. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuselo onderschept slim de pass. Yuselo geeft een hoge lob. Bingowicz kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Peçenek geeft een hoge lob. Demirian rent richting de bal. Banaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Morozhyuk rent richting de bal. Morozhyuk draait met de bal, schiet en ... Háda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iras Plon Garbatka - Tickle Tackle 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iras Plon Garbatka 50%, Tickle Tackle 50%.
Iras Plon Garbatka - Tickle Tackle 2:0

46e minuut.
Bordowski komt het veld opgelopen. Chrchola komt het veld opgelopen. Cyll komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Cyll onderschept slim de pass. Peçenek rent richting de bal. Peçenek geeft de bal voor. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Cyll kopt de bal weg. Peçenek is nu in balbezit. Peçenek passt de bal zonder na te denken. Chrchola bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrchola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Peçenek geeft de bal voor. Chwiałkiewicz kopt de bal weg. Daar is Vandenbossche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Kłodawski de bal onder controle te krijgen. Carrillo speelt de bal door. Schumacher speelt de bal door. Vivas rent richting de bal. Vivas haalt uit met een fantastische trap. Meshumar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Kłodawski geeft een hoge lob. Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues passt de bal met de wreef. Chrchola rent richting de bal. Chrchola haalt uit met een fantastische trap. Háda bokst de bal weg. Chwiałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bingowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bingowicz is nu in balbezit. Bingowicz draait met de bal, schiet en ... Háda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Bordowski probeert de bal met de borst te controleren. Ehlers onderschept slim de pass. Ehlers geeft een lange en hoge pass. Vivas rent richting de bal. Vivas draait met de bal, schiet en ... Meshumar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iras Plon Garbatka 37%, Tickle Tackle 63%.
Iras Plon Garbatka - Tickle Tackle 2:0