Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Kubica SK Lublin
5-3-2 Tactiek off
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 43
adequate Schieten good
good Passen average
very good Verdedigen good


3e minuut.
Abdija geeft een hoge lob. Anesin kopt de bal weg. Vecsernyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsernyés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Kubica - SK Lublin 1:0

15e minuut.
Abdija is nu in balbezit. Abdija passt de bal in één keer door. Anesin rent richting de bal. Anesin draait met de bal, schiet en ... Mai Hùng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rępalski onderschept slim de pass. Marză onderschept slim de pass. Marză speelt de bal door. Sluţchi is nu in balbezit. Sluţchi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Zawidowski passt de bal zonder na te denken. Abdija probeert naar een medespeler te passen. Vidaković verovert de bal door een tackle van achteren. Vecsernyés is nu in balbezit. Vecsernyés haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sluţchi verovert de bal door een tackle van achteren. Sluţchi probeert naar een medespeler te passen. Rogóż is nu in balbezit. Rogóż haalt uit met een fantastische trap. Krynicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forza Kubica - SK Lublin 1:1

38e minuut.
Rogóż bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdija verovert de bal door een tackle van achteren. Abdija met een sublieme pass. Klungelig pakt Anesin de bal. Anesin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Kubica 31%, SK Lublin 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forza Kubica - SK Lublin 1:1

46e minuut.
Pickford met een snelle inworp. Daar is Olegário, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olegário geeft de bal voor. Anesin is nu in balbezit. Anesin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Abdija onderschept slim de pass. Abdija geeft de bal voor. Vecsernyés kopt de bal weg. Anesin is nu in balbezit. Anesin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kasperczak met een snelle inworp. Ficek is nu in balbezit. Ficek geeft een hoge lob. Sluţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sluţchi schiet op doel. Krynicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Ficek controleert de bal met de borst. Anesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ficek begaat een overtreding. Ficek krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Abdija passt de bal in één keer door. Pickford is nu in balbezit. Pickford passt de bal in één keer door. Anesin is nu in balbezit. Anesin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
van Daal passt de bal zonder na te denken. Abdija is nu in balbezit. Abdija geeft een lange en hoge pass. Vecsernyés springt en kopt de bal. Mai Hùng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Kubica - SK Lublin 2:1

68e minuut.
Bajera geeft een hoge lob. Rępalski speelt de bal door. Bajera met een sublieme pass. Anesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Anesin schiet op doel. Mai Hùng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Kasperczak passt de bal zonder na te denken. Sluţchi rent richting de bal. Rępalski speelt de bal door. Marză bereikt de bal nog maar net als eerste. Marză draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krynicki probeert naar een medespeler te passen. Abdija probeert naar een medespeler te passen. van Daal speelt de bal door. Vecsernyés rent richting de bal. Vecsernyés haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Anesin rent richting de bal. Vecsernyés is nu in balbezit. Vecsernyés passt de bal met de wreef. Anesin is nu in balbezit. Anesin draait met de bal, schiet en ... Mai Hùng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Kubica 32%, SK Lublin 68%.
Forza Kubica - SK Lublin 2:1