Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.109 [del]
  • Stadion: ATU Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4845
ATU Iskra Białystok
LIVx2 Tactiek SuPeRoVa
44% Balbezit 56%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 38.7
good Schieten adequate
adequate Passen average
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Jaskólski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskólski geeft de bal voor. Tomkovics kopt de bal weg. Çakal rent richting de bal. Çakal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ślepecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite probeert naar een medespeler te passen. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ATU - Iskra Białystok 1:0

31e minuut.
Mirkowski haalt uit met een fantastische trap. Daar is Glós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaskólski rent richting de bal. Jaskólski geeft een hoge lob. Borko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Granado komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Ślepecki kopt de bal weg. Vukorep probeert de bal aan de voet te houden. Mirkowski is nu in balbezit. Mirkowski draait met de bal, schiet en ... Yakutarslan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATU - Iskra Białystok 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATU 42%, Iskra Białystok 58%.
ATU - Iskra Białystok 2:0

59e minuut.
Glós verovert de bal door een tackle van achteren. Glós speelt de bal door. Nunev is nu in balbezit. Nunev draait met de bal, schiet en ... Buluş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATU - Iskra Białystok 2:1

61e minuut.
Kloskowski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Daar is Santarém Leite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaşca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santarém Leite is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Santarém Leite zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Na een snelle pass probeert Kloskowski de bal onder controle te krijgen. Çakal rent richting de bal. Patricksson is nu in balbezit. Patricksson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ATU - Iskra Białystok 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATU 39%, Iskra Białystok 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ATU - Iskra Białystok 2:2