Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 20:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.109 [del]
  • Stadion: ATU Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10854
ATU KS Broń Radom
LIVx2 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 40.8
solid Schieten adequate
adequate Passen adequate
average Verdedigen good


9e minuut.
Tuller passt de bal met de wreef. van der Berg is nu in balbezit. van der Berg passt de bal met de wreef. Tsagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsagas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tuller is nu in balbezit. Toderaşca verovert de bal door een tackle van achteren. Toderaşca probeert naar een medespeler te passen. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Flakowski de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dydek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATU - KS Broń Radom 1:0

24e minuut.
Zdrojewski is nu in balbezit. Zdrojewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Toderaşca de bal. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap. Dydek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATU - KS Broń Radom 2:0

26e minuut.
Šimat geeft een lange en hoge pass. van der Berg heeft problemen om de bal te vangen. Zanaletti is nu in balbezit. Toderaşca onderschept slim de pass. Toderaşca geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mirkowski heeft problemen om de bal te vangen. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap. Flakowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ATU - KS Broń Radom 3:0

34e minuut.
Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu passt de bal in één keer door. Mirkowski rent richting de bal. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap. Výrost maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ATU - KS Broń Radom 4:0

35e minuut.
Granado komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Szpakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milano onderschept slim de pass. Milano passt de bal in één keer door. Dydek is nu in balbezit. Dydek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Zanaletti onderschept slim de pass. Zanaletti geeft de bal voor. Daar is Dunga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papić rent richting de bal. Papić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATU 50%, KS Broń Radom 50%.
ATU - KS Broń Radom 4:0

51e minuut.
van der Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. van der Berg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Tsagas de bal. Tsagas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kloskowski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Klungelig pakt Mirkowski de bal. Dydek is nu in balbezit. Flakowski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Flakowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Flakowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Dydek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cacoveanu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
van der Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Berg speelt de bal door. Jaskólski is nu in balbezit. Tsagas is nu in balbezit. Tsagas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cacoveanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milano is nu in balbezit. Tsagas begaat een overtreding. Tsagas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATU 51%, KS Broń Radom 49%.
ATU - KS Broń Radom 4:0