Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viva la JUVE Fcc Dobra
meczowa Tactiek aklasowa
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.1 gemiddelde waardering 57.9
goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Pohjantuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjantuli geeft de bal voor. Pereda is nu in balbezit. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan schiet op doel. Francini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Rastellino verovert de bal door een tackle van achteren. Rastellino probeert naar een medespeler te passen. Hayden probeert naar een medespeler te passen. Wellens rent richting de bal. Wellens haalt uit met een fantastische trap. Francini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Giobellina is nu in balbezit. Parachini verovert de bal door een tackle van achteren. Parachini probeert naar een medespeler te passen. Çopan geeft een hoge lob. Wellens krijgt zijn hoofd ertegen. Francini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Parachini rent richting de bal. Parachini geeft de bal voor. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan onderschept slim de pass. Çopan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Çopan passt de bal met de wreef. Hayden heeft problemen om de bal te vangen. Hayden speelt de bal door. Çopan is nu in balbezit. Çopan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la JUVE - Fcc Dobra 0:1

23e minuut.
Parachini met een sublieme pass. Daar is Rastellino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rastellino met een sublieme pass. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Thauvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Thauvin passt de bal zonder na te denken. Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden geeft de bal voor. Wellens springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rastellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastellino passt de bal met de wreef. Çopan rent richting de bal. Çopan schiet op doel. Francini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Rastellino rent richting de bal. Rastellino passt de bal zonder na te denken. Wellens rent richting de bal. Wellens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la JUVE - Fcc Dobra 0:2

36e minuut.
Rastellino probeert naar een medespeler te passen. Hayden rent richting de bal. Inworp. Hayden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rastellino geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Pereda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan met een sublieme pass. Wellens rent richting de bal. Wellens haalt uit met een fantastische trap. Francini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan passt de bal met de wreef. Wellens rent richting de bal. Wellens haalt uit met een fantastische trap. Francini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la JUVE - Fcc Dobra 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva la JUVE 73%, Fcc Dobra 27%.
Viva la JUVE - Fcc Dobra 0:3

54e minuut.
Çopan is nu in balbezit. Çopan passt de bal met de wreef. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la JUVE - Fcc Dobra 0:4

64e minuut.
Inworp. Cozzolino komt het veld opgelopen. Patronov komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Thauvin met een sublieme pass. Wlazłowski is nu in balbezit. Wlazłowski passt de bal zonder na te denken. Fábri rent richting de bal. Fábri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cozzolino is nu in balbezit. Cozzolino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Rastellino is nu in balbezit. Rastellino geeft een lange en hoge pass. Wellens rent richting de bal. Wellens haalt uit met een fantastische trap. Francini probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kraj komt het veld opgelopen. Vau komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Durasiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Wellens is nu in balbezit. Wellens passt de bal in één keer door. Kraj is nu in balbezit. Kraj geeft een hoge lob. Francini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Durasiewicz onderschept slim de pass. Kraj is nu in balbezit. Kraj geeft een hoge lob. Wellens rent richting de bal. Wellens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rastellino passt de bal zonder na te denken. Pohjantuli is nu in balbezit. Pohjantuli geeft een lange en hoge pass. Wellens rent richting de bal. Wellens draait met de bal, schiet en ... Francini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Patronov is nu in balbezit. Patronov passt de bal in één keer door. Daar is Cozzolino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cozzolino haalt uit met een fantastische trap. Lademann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la JUVE - Fcc Dobra 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva la JUVE 59%, Fcc Dobra 41%.
Viva la JUVE - Fcc Dobra 1:4