Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fcc Dobra Viva la JUVE
aklasowa Tactiek meczowa
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 51
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Pereda speelt de bal door. Giobellina heeft problemen om de bal te vangen. Giobellina passt de bal in één keer door. Patronov bereikt de bal nog maar net als eerste. Patronov geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lademann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Klungelig pakt Giobellina de bal. Giobellina geeft een lange en hoge pass. Trenchev rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Patronov zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Çopan de bal. Wellens rent richting de bal. Tomassina bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens verovert de bal door een tackle van achteren. Wellens schiet op doel. Brecska bokst de bal weg.

11e minuut.
Rastellino passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wellens de bal. Rastellino rent richting de bal. Wellens is nu in balbezit. Wellens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Trenchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Neemann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trenchev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Charmanis met een snel genomen vrije trap. Patronov kopt de bal weg. Trenchev is nu in balbezit. Trenchev haalt uit met een fantastische trap. Lademann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Patronov verovert de bal door een tackle van achteren. Patronov passt de bal in één keer door. Palazzolo rent richting de bal. Trenchev verovert de bal door een tackle van achteren. Trenchev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trenchev is nu in balbezit. Trenchev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Rastellino onderschept slim de pass. Rastellino probeert naar een medespeler te passen. Hayden met een sublieme pass. Kraj is nu in balbezit. Kraj geeft de bal voor. Brecska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Wellens kopt de bal weg. Pereda rent richting de bal. Çopan onderschept slim de pass. Çopan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - Viva la JUVE 1:0

31e minuut.
Wlazłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazłowski passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Tolo de bal onder controle te krijgen. Wellens rent richting de bal. Wellens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Rastellino rent richting de bal. Rastellino geeft de bal voor. Çopan rent richting de bal. Çopan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - Viva la JUVE 2:0

36e minuut.
Giobellina geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hayden met de inworp. Rastellino rent richting de bal. Rastellino geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brecska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - Viva la JUVE 3:0

42e minuut.
Inworp. Patronov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trenchev rent richting de bal. Trenchev draait met de bal, schiet en ... Toffali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - Viva la JUVE 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fcc Dobra 40%, Viva la JUVE 60%.
Fcc Dobra - Viva la JUVE 3:1

48e minuut.
Thauvin met een sublieme pass. Kraj probeert naar een medespeler te passen. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens haalt uit met een fantastische trap. Brecska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - Viva la JUVE 4:1

50e minuut.
Kraj met een snelle inworp. Rastellino rent richting de bal. Rastellino passt de bal zonder na te denken. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Neemann speelt de bal door. Rastellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastellino geeft een hoge lob. Wellens is nu in balbezit. Wellens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Hayden kopt de bal weg. Klungelig pakt Çopan de bal. Wlazłowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wlazłowski krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Rastellino verovert de bal door een tackle van achteren. Rastellino probeert naar een medespeler te passen. Thauvin probeert naar een medespeler te passen. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens haalt uit met een fantastische trap. Brecska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Bergström komt het veld opgelopen. Gardocki komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Wlazłowski kan de bal niet met de borst controleren. Rastellino met een sublieme pass. Hayden geeft een lange en hoge pass. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Daar is Giobellina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çopan rent richting de bal. Pereda is nu in balbezit. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan geeft de bal voor. Brecska bokst de bal weg. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Neemann speelt de bal door. Hayden is nu in balbezit. Pereda is nu in balbezit. Çopan onderschept slim de pass. Çopan draait met de bal, schiet en ... Brecska bokst de bal weg. Tolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens begaat een overtreding. Tolo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tolo kan niet meer verder spelen. Pawski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden passt de bal in één keer door. Wlazłowski is nu in balbezit. Rastellino verovert de bal door een tackle van achteren. Rastellino geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Vau raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gładki komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klungelig pakt Fábri de bal. Thauvin maakt een afschuwelijke overtreding. Fábri raakt geblesseerd tijdens het duel. Charmanis met een snel genomen vrije trap. Gładki heeft problemen om de bal te vangen. Fábri rent richting de bal. Fábri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gardocki passt de bal met de wreef. Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Thauvin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thauvin krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Hayden rent richting de bal. Hayden geeft een lange en hoge pass. Kraj probeert naar een medespeler te passen. Wellens rent richting de bal. Wellens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fcc Dobra 35%, Viva la JUVE 65%.
Fcc Dobra - Viva la JUVE 4:1