Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc bolki K.S Amator Jesionka
123 Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 6
47.6 gemiddelde waardering 49.3
good Schieten solid
good Passen good
adequate Verdedigen excellent


9e minuut.
Fidjeland met een sublieme pass. Foda rent richting de bal. Foda passt de bal met de wreef. Daar is Arcoş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcoş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Krzyżanowski passt de bal zonder na te denken. Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Komornicki zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Komornicki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Komornicki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

27e minuut.
Niedźwiecki passt de bal met de wreef. Foda bereikt de bal nog maar net als eerste. Foda geeft de bal voor. Arcoş maakt een snoekduik en kopt de bal. Sárossy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bolki - K.S Amator Jesionka 1:0

33e minuut.
Kojo rent richting de bal. Lai rent richting de bal. Lai passt de bal in één keer door. Kojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Niedźwiecki rent richting de bal. Bråkenhielm verovert de bal door een tackle van achteren. Bråkenhielm passt de bal zonder na te denken. Lai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai geeft een lange en hoge pass. Mecha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Maphike raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krauze komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc bolki 54%, K.S Amator Jesionka 46%.
Fc bolki - K.S Amator Jesionka 1:0

66e minuut.
Inworp. Krauze met de inworp. Arnaudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudov geeft een hoge lob. Tarnowski rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Krauze geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Grzebinoga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc bolki - K.S Amator Jesionka 1:1

71e minuut.
Lai geeft een lange en hoge pass. Trung kopt de bal weg. Fidjeland rent richting de bal. Fidjeland schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bolki - K.S Amator Jesionka 2:1

81e minuut.
Kojo kopt de bal weg. Lai bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lai zal de hoekschop nemen. Kojo kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De Schrijver met een sublieme pass. Lai is nu in balbezit. Lai speelt de bal door. Kojo is nu in balbezit. Kojo geeft de bal voor. Mecha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
De Schrijver passt de bal zonder na te denken. Kojo is nu in balbezit. Tarnowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tarnowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc bolki 51%, K.S Amator Jesionka 49%.
Fc bolki - K.S Amator Jesionka 2:1