Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gks obiboki Dynamo Sikornik
ryryryry Tactiek 532
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
34.7 gemiddelde waardering 46.1
average Schieten good
average Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Brunstad is nu in balbezit. Lidström onderschept slim de pass. Lidström passt de bal in één keer door. Byrt rent richting de bal. Byrt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - Dynamo Sikornik 0:1

12e minuut.
Klepiš geeft een hoge lob. Zahorski kopt de bal weg. Pavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavić schiet op doel. Viirna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - Dynamo Sikornik 0:2

18e minuut.
Sándiga kopt de bal weg. Zahorski is nu in balbezit. Zahorski geeft een lange en hoge pass. Byrt rent richting de bal. Byrt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Limin probeert naar een medespeler te passen. Bocaş is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Klepiš ... Strafschop! Bocaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bocaş neemt de penalty, wat een uithaal! Rata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Pavić bereikt de bal nog maar net als eerste. van Baarle verovert de bal door een tackle van achteren. van Baarle passt de bal met de wreef. Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Anghelache onderschept slim de pass. Anghelache speelt de bal door. Palomé geeft de bal voor. Bocaş springt en kopt de bal. Rata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - Dynamo Sikornik 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks obiboki 60%, Dynamo Sikornik 40%.
gks obiboki - Dynamo Sikornik 1:2

48e minuut.
Anghelache is nu in balbezit. Kołodziejewski onderschept slim de pass. Kołodziejewski geeft een hoge lob. Pavić is nu in balbezit. Pavić draait met de bal, schiet en ... Viirna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Byrt is nu in balbezit. Byrt geeft een lange en hoge pass. Swenson verovert de bal door een tackle van achteren. Warner rent richting de bal. Warner geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lidström onderschept slim de pass. Lidström haalt uit met een fantastische trap. Viirna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - Dynamo Sikornik 1:3

76e minuut.
Zahorski kopt de bal weg. Kalchak bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt onderschept slim de pass. Byrt schiet op doel. Viirna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - Dynamo Sikornik 1:4

86e minuut.
Zahorski is nu in balbezit. Sándiga onderschept slim de pass. Anghelache bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelache passt de bal in één keer door. Korwin speelt de bal door. Rata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks obiboki 62%, Dynamo Sikornik 38%.
gks obiboki - Dynamo Sikornik 1:4