Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Koniecbór FC Glinianka
ddd Tactiek 4-4-2
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 47.9
goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Lina onderschept slim de pass. Lina met een sublieme pass. Thanh Long met een sublieme pass. Alomerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Alomerović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Mazija kan de bal niet met de borst controleren. Alomerović verovert de bal door een tackle van achteren. Alomerović passt de bal in één keer door. Ponciano rent richting de bal. Ponciano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turle met een snelle inworp. Codega rent richting de bal. Codega geeft de bal voor. Donets maakt een snoekduik en kopt de bal. Itani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Viali met de inworp. Čebek geeft een lange en hoge pass. Motýl kopt de bal weg. Alomerović is nu in balbezit. Alomerović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rakić rent richting de bal. Ursache onderschept slim de pass. Ursache met een sublieme pass. Daar is Donets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donets schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Turle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano onderschept slim de pass. Boskamp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boskamp krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Turle met een sublieme pass. Daar is Codega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codega geeft een lange en hoge pass. Kośmicki rent richting de bal. Kośmicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lina verovert de bal door een tackle van achteren. Lina probeert naar een medespeler te passen. Čebek met een sublieme pass. Ponciano rent richting de bal. Ponciano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koniecbór 46%, FC Glinianka 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Koniecbór - FC Glinianka 0:0

48e minuut.
Ursache passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kośmicki de bal. Ursache speelt de bal door. Kośmicki rent richting de bal. Kośmicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Klungelig pakt Alomerović de bal. Alomerović passt de bal zonder na te denken. Turle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano verovert de bal door een tackle van achteren. Ponciano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Skorupka speelt de bal door. Donets rent richting de bal. Donets passt de bal met de wreef. Kośmicki rent richting de bal. Kośmicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koniecbór - FC Glinianka 0:1

60e minuut.
Šavar komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Šavar bereikt de bal nog maar net als eerste. Šavar passt de bal zonder na te denken. Čebek geeft de bal voor. Daar is Alomerović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alomerović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roşu komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kośmicki onderschept slim de pass. Šavar verovert de bal door een tackle van achteren. Šavar geeft een hoge lob. Ponciano is nu in balbezit. Ponciano haalt uit met een fantastische trap. Adam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Alomerović passt de bal zonder na te denken. Motýl is nu in balbezit. Ponciano onderschept slim de pass. Ponciano haalt uit met een fantastische trap. Adam maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano is nu in balbezit. Roşu met een sublieme pass. Alomerović rent richting de bal. Alomerović draait met de bal, schiet en ... Adam bokst de bal weg.

87e minuut.
Motýl geeft een lange en hoge pass. Viali geeft een lange en hoge pass. Daar is Kotka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thanh Long is nu in balbezit. Thanh Long haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koniecbór 42%, FC Glinianka 58%.
FC Koniecbór - FC Glinianka 0:1