Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Glinianka FC Koniecbór
4-4-2 Tactiek ddd
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 45.5
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Šavar speelt de bal door. Čebek speelt de bal door. Daar is Marcos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čebek rent richting de bal. Čebek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
García Monte kopt de bal weg. Viali is nu in balbezit. Viali met een sublieme pass. Alomerović is nu in balbezit. Alomerović haalt uit met een fantastische trap. Adam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Adam probeert naar een medespeler te passen. Šavar kopt de bal weg. Viali rent richting de bal. Viali geeft de bal voor. Marcos springt en kopt de bal. Adam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Viali verovert de bal door een tackle van achteren. Viali passt de bal in één keer door. Alomerović speelt de bal door. Marcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kośmicki kopt de bal weg. Ursache probeert naar een medespeler te passen. Donets is nu in balbezit. Donets schiet op doel. Itani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - FC Koniecbór 1:0

33e minuut.
Boskamp rent richting de bal. Marcos verovert de bal door een tackle van achteren. Marcos met een sublieme pass. Alomerović is nu in balbezit. Alomerović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ursache kopt de bal weg. Šavar is nu in balbezit. Donets verovert de bal door een tackle van achteren. Donets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - FC Koniecbór 2:0

38e minuut.
Kośmicki rent richting de bal. Lemos verovert de bal door een tackle van achteren. Šavar bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
García Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets verovert de bal door een tackle van achteren. Šavar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šavar krijgt een gele kaart. Donets raakt geblesseerd tijdens het duel. Ursache wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Glinianka 55%, FC Koniecbór 45%.
FC Glinianka - FC Koniecbór 2:0

48e minuut.
Skorupka kopt de bal weg. Powieczko kan de bal niet met de borst controleren. Thanh Long speelt de bal door. Viali rent richting de bal. Viali geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ociepa komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Marcos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

63e minuut.
Alomerović heeft problemen om de bal te vangen. Boskamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Alomerović onderschept slim de pass. Alomerović draait met de bal, schiet en ... Adam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - FC Koniecbór 2:1

84e minuut.
Powieczko probeert naar een medespeler te passen. Motýl bereikt de bal nog maar net als eerste. Viali onderschept slim de pass. Viali schiet op doel. Adam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Glinianka - FC Koniecbór 2:2

90e minuut.
Alomerović rent richting de bal. Viali rent richting de bal. Alomerović is nu in balbezit. Viali bereikt de bal nog maar net als eerste. Viali draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Glinianka 50%, FC Koniecbór 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Glinianka - FC Koniecbór 2:2