Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S Amator Jesionka Fcc Dobra
Attack Tactiek aklasowa
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.2 gemiddelde waardering 57.8
solid Schieten very good
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Hayden is nu in balbezit. Hayden geeft een lange en hoge pass. Çopan kopt de bal weg. Wellens heeft problemen om de bal te vangen. Wellens schiet op doel. Sárossy bokst de bal weg.

4e minuut.
Çopan is nu in balbezit. Bajorek rent richting de bal. Çopan onderschept slim de pass. Çopan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Fcc Dobra 0:1

6e minuut.
Lai is nu in balbezit. Lai speelt de bal door. Arnaudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudov geeft een hoge lob. Grzebinoga maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hegedüs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegedüs geeft een lange en hoge pass. Komornicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komornicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S Amator Jesionka - Fcc Dobra 1:1

11e minuut.
Parachini is nu in balbezit. Parachini probeert naar een medespeler te passen. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan draait met de bal, schiet en ... Sárossy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bråkenhielm onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Hayden de bal. Hayden geeft een lange en hoge pass. Bajorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Rastellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastellino passt de bal zonder na te denken. Bajorek rent richting de bal. Wellens verovert de bal door een tackle van achteren. Wellens draait met de bal, schiet en ... Sárossy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Hayden kopt de bal weg. Rastellino probeert naar een medespeler te passen. Çopan is nu in balbezit. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Sárossy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hegedüs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegedüs geeft een lange en hoge pass. Inworp. Parachini met de inworp. Rastellino geeft een hoge lob. Sárossy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Rastellino rent richting de bal. Arnaudov rent richting de bal. Rastellino onderschept slim de pass. Rastellino geeft de bal voor. Wellens maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Rastellino onderschept slim de pass. Rastellino geeft een lange en hoge pass. Arnaudov controleert de bal met de borst. Çopan is nu in balbezit. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Sárossy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Palazzolo met een sublieme pass. Parachini speelt de bal door. Klungelig pakt Hegedüs de bal. Hegedüs verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Çopan met een sublieme pass. Wellens is nu in balbezit. Wellens schiet op doel. Sárossy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Parachini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Çopan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çopan passt de bal in één keer door. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan passt de bal zonder na te denken. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens schiet op doel. Sárossy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Fcc Dobra 1:2

33e minuut.
Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorek verovert de bal door een tackle van achteren. Wellens rent richting de bal. Wellens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Fcc Dobra 1:3

35e minuut.
Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens is nu in balbezit. Bajorek is nu in balbezit. Wellens onderschept slim de pass. Wellens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Wellens passt de bal in één keer door. Çopan heeft problemen om de bal te vangen. Bajorek onderschept slim de pass. Rastellino rent richting de bal. Rastellino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Amator Jesionka 76%, Fcc Dobra 24%.
K.S Amator Jesionka - Fcc Dobra 1:3

46e minuut.
Wellens passt de bal met de wreef. Hayden heeft problemen om de bal te vangen. Hayden passt de bal zonder na te denken. Çopan is nu in balbezit. Çopan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Wellens rent richting de bal. Wellens met een sublieme pass. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Fcc Dobra 1:4

51e minuut.
Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arnaudov. Çopan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thauvin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bajorek heeft problemen om de bal te vangen. Wellens is nu in balbezit. Wellens haalt uit met een fantastische trap. Sárossy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Fcc Dobra 1:5

57e minuut.
Rastellino is nu in balbezit. Komornicki begaat een overtreding. Rastellino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rastellino met een snel genomen vrije trap. Wellens springt en kopt de bal. Sárossy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Hayden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rastellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastellino geeft de bal voor. Çopan springt en kopt de bal. Sárossy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Fcc Dobra 1:6

61e minuut.
Hegedüs onderschept slim de pass. Çopan rent richting de bal. Bajorek rent richting de bal. Çopan onderschept slim de pass. Çopan draait met de bal, schiet en ... Sárossy bokst de bal weg.

65e minuut.
Parachini geeft de bal voor. Danielewski heeft problemen om de bal te vangen. Rastellino speelt de bal door. Çopan rent richting de bal. Çopan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Parachini rent richting de bal. Rastellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastellino met een sublieme pass. Wellens is nu in balbezit. Wellens draait met de bal, schiet en ... Paal!

69e minuut.
Rastellino met een sublieme pass. Parachini is nu in balbezit. Parachini probeert naar een medespeler te passen. Hayden geeft een lange en hoge pass. Wellens springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Kraj komt het veld opgelopen. Vau komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Hegedüs bereikt de bal nog maar net als eerste. Parachini verovert de bal door een tackle van achteren. Parachini speelt de bal door. Çopan rent richting de bal. Çopan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sárossy trapt de bal weg van het doel. Kraj speelt de bal door. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens draait met de bal, schiet en ... Sárossy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Amator Jesionka 66%, Fcc Dobra 34%.
K.S Amator Jesionka - Fcc Dobra 1:6