Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gks obiboki FC Glinianka
ryryryry Tactiek 4-4-2
41% Balbezit 59%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
34.1 gemiddelde waardering 47.8
matig Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


10e minuut.
Mazija maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Kośmicki de bal. Ursache probeert naar een medespeler te passen. Donets rent richting de bal. Donets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - FC Glinianka 0:1

14e minuut.
Bocaş rent richting de bal. Turle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bocaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Korwin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Adam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gks obiboki - FC Glinianka 1:1

18e minuut.
Inworp. Limin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turle verovert de bal door een tackle van achteren. Bocaş is nu in balbezit. Bocaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Korwin rent richting de bal. Korwin geeft de bal voor. Bocaş is nu in balbezit. Bocaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - FC Glinianka 2:1

28e minuut.
Mazija rent richting de bal. Mazija passt de bal in één keer door. Donets rent richting de bal. Donets schiet op doel. Viirna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gks obiboki - FC Glinianka 2:2

32e minuut.
Turle rent richting de bal. Turle geeft een lange en hoge pass. Kośmicki kopt de bal weg. Donets is nu in balbezit. Donets haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - FC Glinianka 2:3

38e minuut.
Klungelig pakt Codega de bal. Swenson is nu in balbezit. Codega onderschept slim de pass. Codega passt de bal in één keer door. Kośmicki is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Kośmicki rent richting de bal. Kośmicki schiet op doel. Paal!

40e minuut.
Skorupka rent richting de bal. Sándiga verovert de bal door een tackle van achteren. Sándiga geeft een hoge lob. Korwin is nu in balbezit. Korwin haalt uit met een fantastische trap. Adam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks obiboki 58%, FC Glinianka 42%.
gks obiboki - FC Glinianka 2:3

49e minuut.
Boskamp passt de bal in één keer door. Daar is Swenson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codega rent richting de bal. Codega passt de bal in één keer door. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kośmicki rent richting de bal. Kośmicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - FC Glinianka 2:4

64e minuut.
Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache probeert naar een medespeler te passen. Kośmicki rent richting de bal. Kośmicki haalt uit met een fantastische trap. Viirna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - FC Glinianka 2:5

78e minuut.
Boskamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomé onderschept slim de pass. Palomé met een sublieme pass. Bocaş heeft problemen om de bal te vangen. Bocaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - FC Glinianka 3:5

83e minuut.
Mazija kopt de bal weg. Palomé heeft problemen om de bal te vangen. Ursache maakt een afschuwelijke overtreding. Ursache krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Buitenspel voor Bocaş. Goede buitenspelval van de verdediging. Motýl neemt vlug de vrije trap. Kośmicki rent richting de bal. Kośmicki draait met de bal, schiet en ... Viirna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - FC Glinianka 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks obiboki 56%, FC Glinianka 44%.
gks obiboki - FC Glinianka 3:6