Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Koniecbór Dynamo Sikornik
ddd Tactiek 532
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 50.3
good Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen very good


4e minuut.
Viali met een sublieme pass. Warner is nu in balbezit. Warner geeft een lange en hoge pass. Byrt rent richting de bal. Byrt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Duim is nu in balbezit. Lina verovert de bal door een tackle van achteren. Lina geeft de bal voor. Alomerović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koniecbór - Dynamo Sikornik 1:0

7e minuut.
Viali heeft problemen om de bal te vangen. Duim verovert de bal door een tackle van achteren. Lina onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Warner zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Rakić rent richting de bal. Rakić passt de bal met de wreef. Čebek probeert naar een medespeler te passen. Ponciano rent richting de bal. Ponciano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warner met de inworp. Dokoupil geeft de bal voor. Byrt rent richting de bal. Byrt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Koniecbór - Dynamo Sikornik 1:1

18e minuut.
Ponciano met een sublieme pass. Alomerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kypriotis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alomerović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ponciano komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Viali onderschept slim de pass. Dokoupil onderschept slim de pass. Dokoupil probeert naar een medespeler te passen. Warner bereikt de bal nog maar net als eerste. Warner geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Byrt rent richting de bal. Byrt passt de bal in één keer door. Dokoupil met een sublieme pass. Duim rent richting de bal. Duim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koniecbór 52%, Dynamo Sikornik 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Koniecbór - Dynamo Sikornik 1:1

46e minuut.
Zoppi komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Viali met de inworp. Dokoupil rent richting de bal. Dokoupil passt de bal met de wreef. Byrt is nu in balbezit. Byrt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Čebek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čebek speelt de bal door. Rakić is nu in balbezit. Alomerović rent richting de bal. Alomerović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Kypriotis is nu in balbezit. Rakić onderschept slim de pass. Rakić speelt de bal door. Ponciano rent richting de bal. Ponciano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Spadaro passt de bal in één keer door. Dokoupil bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokoupil passt de bal zonder na te denken. Duim is nu in balbezit. Duim geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šavar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koniecbór 47%, Dynamo Sikornik 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Koniecbór - Dynamo Sikornik 1:1