Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S Amator Jesionka Viva la JUVE
Attack Tactiek meczowa
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 50.7
very good Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Arnaudov rent richting de bal. Ratyński onderschept slim de pass. Ratyński met een sublieme pass. Fábri rent richting de bal. Fábri met een sublieme pass. Sárossy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trenchev is nu in balbezit. Trenchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Viva la JUVE 0:1

8e minuut.
Fábri probeert de bal met de borst te controleren. Fábri speelt de bal door. Trenchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenchev haalt uit met een fantastische trap. Sárossy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Trenchev rent richting de bal. Fábri rent richting de bal. Bajorek rent richting de bal. Trenchev verovert de bal door een tackle van achteren. Trenchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De Schrijver passt de bal in één keer door. Mystek rent richting de bal. Mystek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bajorek de bal. Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárossy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fábri rent richting de bal. Fábri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Viva la JUVE 0:2

26e minuut.
Trenchev rent richting de bal. Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenchev is nu in balbezit. Trenchev schiet op doel. Sárossy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Viva la JUVE 0:3

32e minuut.
Tolo verovert de bal door een tackle van achteren. Wlazłowski speelt de bal door. Bajorek rent richting de bal. Trenchev onderschept slim de pass. Trenchev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hegedüs heeft problemen om de bal te vangen. Ratyński rent richting de bal. Ratyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hegedüs heeft problemen om de bal te vangen. Ratyński rent richting de bal. Ratyński draait met de bal, schiet en ... Sárossy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Viva la JUVE 0:4

39e minuut.
Komornicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komornicki passt de bal met de wreef. Kojo rent richting de bal. Komornicki is nu in balbezit. Komornicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Grzebinoga de bal. Grzebinoga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - Viva la JUVE 1:4

41e minuut.
Hegedüs heeft problemen om de bal te vangen. Ratyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hegedüs. Ratyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Charmanis komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Charmanis rent richting de bal. Komornicki verovert de bal door een tackle van achteren. Komornicki met een sublieme pass. Kojo rent richting de bal. Kojo draait met de bal, schiet en ... Brecska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Amator Jesionka 56%, Viva la JUVE 44%.
K.S Amator Jesionka - Viva la JUVE 1:4

55e minuut.
Daar is Komornicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mystek is nu in balbezit. Komornicki begaat een overtreding. Komornicki krijgt een gele kaart.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cozzolino komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Arnaudov geeft een hoge lob. Tomassina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kojo kopt de bal weg. Lai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai schiet op doel. Brecska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Tomassina probeert naar een medespeler te passen. Ratyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratyński speelt de bal door. Fábri rent richting de bal. Fábri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Medić komt het veld opgelopen. Lăcustă komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Gardocki geeft een hoge lob. Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábri met een sublieme pass. Cozzolino rent richting de bal. Cozzolino draait met de bal, schiet en ... Sárossy bokst de bal weg.

73e minuut.
De Schrijver rent richting de bal. Charmanis onderschept slim de pass. Charmanis passt de bal met de wreef. Cozzolino is nu in balbezit. Cozzolino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Wlazłowski passt de bal zonder na te denken. Cozzolino rent richting de bal. Cozzolino probeert naar een medespeler te passen. Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Giobellina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giobellina passt de bal met de wreef. Wlazłowski met een sublieme pass. Fábri rent richting de bal. Fábri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Amator Jesionka 54%, Viva la JUVE 46%.
K.S Amator Jesionka - Viva la JUVE 1:4