Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fcc Dobra Fc bolki
aklasowa Tactiek 123
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
38 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 47.2
very good Schieten good
very good Passen adequate
formidable Verdedigen adequate


2e minuut.
Hayden geeft een hoge lob. Çopan kopt de bal weg. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens haalt uit met een fantastische trap. Mecha probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Parachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Parachini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krzyżanowski de bal. Wellens is nu in balbezit. Wellens haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mecha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Trung de bal. Çopan is nu in balbezit. Çopan draait met de bal, schiet en ... Mecha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Tarnowski geeft de bal voor. Thauvin kopt de bal weg. Daar is Rastellino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rastellino geeft een lange en hoge pass. Wellens maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - Fc bolki 1:0

9e minuut.
Krzyżanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hayden probeert naar een medespeler te passen. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - Fc bolki 2:0

15e minuut.
Trung probeert naar een medespeler te passen. Rastellino probeert naar een medespeler te passen. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - Fc bolki 3:0

18e minuut.
Hayden speelt de bal door. Rastellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastellino speelt de bal door. Wellens is nu in balbezit. Wellens haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Rastellino kopt de bal weg. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wellens is nu in balbezit. Wellens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Thauvin passt de bal in één keer door. Hayden heeft problemen om de bal te vangen. Hayden geeft de bal voor. Çopan rent richting de bal. Çopan schiet op doel. Mecha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Krzyżanowski onderschept slim de pass. Rastellino met een sublieme pass. Hayden geeft een lange en hoge pass. Wellens controleert de bal met de borst. Wellens haalt uit met een fantastische trap. Mecha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Różycki geeft een hoge lob. Hayden controleert de bal met de borst. Hayden probeert naar een medespeler te passen. Wellens is nu in balbezit. Wellens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - Fc bolki 4:0

25e minuut.
Klungelig pakt Arcoş de bal. Çopan onderschept slim de pass. Çopan passt de bal met de wreef. Parachini rent richting de bal. Parachini geeft een hoge lob. Mecha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Palazzolo onderschept slim de pass. Palazzolo geeft een hoge lob. Çopan rent richting de bal. Çopan draait met de bal, schiet en ... Mecha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - Fc bolki 5:0

35e minuut.
Rastellino passt de bal in één keer door. Wellens rent richting de bal. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Mecha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - Fc bolki 6:0

37e minuut.
Rastellino speelt de bal door. Çopan rent richting de bal. Krzyżanowski onderschept slim de pass. Rastellino onderschept slim de pass. Rastellino haalt uit met een fantastische trap. Mecha bokst de bal weg.

39e minuut.
Krzyżanowski verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hayden met een snelle inworp. Rastellino geeft de bal voor. Çopan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - Fc bolki 7:0

40e minuut.
Kostakiev is nu in balbezit. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan probeert naar een medespeler te passen. Wellens is nu in balbezit. Wellens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fcc Dobra 31%, Fc bolki 69%.
Fcc Dobra - Fc bolki 7:0

49e minuut.
Neemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Neemann geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Różycki de bal onder controle te krijgen. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens schiet op doel. Mecha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Różycki met een sublieme pass. Toffali probeert naar een medespeler te passen. Parachini met een sublieme pass. Çopan is nu in balbezit. Çopan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Hayden rent richting de bal. Hayden geeft een hoge lob. Çopan rent richting de bal. Çopan draait met de bal, schiet en ... Mecha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - Fc bolki 8:0

59e minuut.
Niedźwiecki speelt de bal door. Palazzolo is nu in balbezit. Fidjeland onderschept slim de pass. Fidjeland draait met de bal, schiet en ... Lademann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Rastellino passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hayden de bal. Hayden geeft een lange en hoge pass. Çopan krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Mecha met een harde bal richting middenveld. Parachini kopt de bal weg. Kostakiev heeft problemen om de bal te vangen. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tarnowski trapt de bal weg. Thauvin kopt de bal weg. Hanáček is nu in balbezit. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - Fc bolki 9:0

67e minuut.
Foda bereikt de bal nog maar net als eerste. Parachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Foda onderschept slim de pass. Foda geeft een hoge lob. Lademann probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hayden probeert naar een medespeler te passen. Wellens rent richting de bal. Wellens geeft een hoge lob. Çopan is nu in balbezit. Çopan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Vau komt het veld opgelopen. Kraj komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kraj kopt de bal weg. Klungelig pakt Kostakiev de bal. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan geeft een hoge lob. Wellens maakt een snoekduik en kopt de bal. Mecha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Fidjeland kopt de bal weg. Kraj is nu in balbezit. Kraj geeft een lange en hoge pass. Çopan rent richting de bal. Çopan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wellens is nu in balbezit. Wellens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - Fc bolki 10:0

78e minuut.
Daar is Parachini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parachini passt de bal in één keer door. Çopan rent richting de bal. Çopan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - Fc bolki 11:0

79e minuut.
Rastellino is nu in balbezit. Rastellino passt de bal zonder na te denken. Çopan is nu in balbezit. Çopan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - Fc bolki 12:0

90e minuut.
Rastellino is nu in balbezit. Kraj geeft de bal voor. Çopan rent richting de bal. Çopan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Krzyżanowski speelt de bal door. Kraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraj geeft een hoge lob. Mecha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - Fc bolki 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fcc Dobra 33%, Fc bolki 67%.
Fcc Dobra - Fc bolki 13:0