Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc bolki Fcc Dobra
123 Tactiek aklasowa
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 58.2
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Thauvin geeft een hoge lob. Wellens rent richting de bal. Hanáček legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hanáček krijgt een gele kaart. Wellens is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wellens legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bolki - Fcc Dobra 0:1

8e minuut.
Kraj rent richting de bal. Kraj geeft een hoge lob. Daar is Çopan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çopan schiet op doel. Mecha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bolki - Fcc Dobra 0:2

10e minuut.
Rastellino geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kostakiev de bal onder controle te krijgen. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens draait met de bal, schiet en ... Mecha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bolki - Fcc Dobra 0:3

11e minuut.
Rastellino geeft een lange en hoge pass. Wellens rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanáček. Wellens raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hayden neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Kostakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostakiev geeft de bal voor. Thauvin kopt de bal weg. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Neemann passt de bal met de wreef. Çopan is nu in balbezit. Hayden is nu in balbezit. Tarnowski speelt de bal door. Hayden geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hayden passt de bal met de wreef. Rastellino met een sublieme pass. Kostakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan schiet op doel. Mecha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wellens is nu in balbezit. Wellens draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bolki - Fcc Dobra 0:4

23e minuut.
Rastellino kopt de bal weg. Kostakiev rent richting de bal. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Mecha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bolki - Fcc Dobra 0:5

27e minuut.
McIntosh passt de bal met de wreef. Kraj speelt de bal door. Wellens rent richting de bal. Wellens haalt uit met een fantastische trap. Mecha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Thauvin onderschept slim de pass. Thauvin passt de bal in één keer door. Rastellino rent richting de bal. Rastellino geeft de bal voor. Wellens springt en kopt de bal. Mecha bokst de bal weg.

43e minuut.
Daar is Çopan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan onderschept slim de pass. Çopan geeft de bal voor. Wellens krijgt zijn hoofd ertegen. Mecha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc bolki 71%, Fcc Dobra 29%.
Fc bolki - Fcc Dobra 0:5

47e minuut.
Rastellino onderschept slim de pass. Rastellino met een sublieme pass. Çopan rent richting de bal. Çopan draait met de bal, schiet en ... Mecha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Arcoş heeft problemen om de bal te vangen. Neemann geeft een lange en hoge pass. Wellens kopt de bal weg. Çopan is nu in balbezit. Çopan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Wellens de bal. Wellens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bolki - Fcc Dobra 0:6

52e minuut.
Kostakiev is nu in balbezit. Kostakiev passt de bal met de wreef. Tarnowski heeft problemen om de bal te vangen. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Mecha bokst de bal weg.

57e minuut.
McIntosh bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntosh met een sublieme pass. Daar is Fidjeland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcoş haalt uit met een fantastische trap. Lademann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Kostakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan passt de bal zonder na te denken. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Hayden onderschept slim de pass. Hayden passt de bal met de wreef. Çopan heeft problemen om de bal te vangen. Çopan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bolki - Fcc Dobra 0:7

67e minuut.
Wellens heeft problemen om de bal te vangen. Hanáček rent richting de bal. Wellens onderschept slim de pass. Wellens haalt uit met een fantastische trap. Mecha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bolki - Fcc Dobra 0:8

74e minuut.
Toffali geeft een lange en hoge pass. Inworp. McIntosh met de inworp. Dănciulescu is nu in balbezit. Dănciulescu geeft een hoge lob. Lademann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fidjeland rent richting de bal. Fidjeland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bolki - Fcc Dobra 1:8

79e minuut.
Rastellino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cüreklibatur de bal. Çopan is nu in balbezit. Çopan schiet op doel. Mecha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Kraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraj passt de bal in één keer door. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens schiet op doel. Mecha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc bolki - Fcc Dobra 1:9

89e minuut.
Rastellino verovert de bal door een tackle van achteren. Rastellino geeft de bal voor. Hanáček rent richting de bal. Wellens verovert de bal door een tackle van achteren. Wellens draait met de bal, schiet en ... Mecha bokst de bal weg. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens rent richting de bal. Wellens draait met de bal, schiet en ... Mecha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc bolki 62%, Fcc Dobra 38%.
Fc bolki - Fcc Dobra 1:9