Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Sikornik FC Glinianka
532 Tactiek 4-4-2
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 47.4
solide Schieten solide
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Warner met de inworp. Kypriotis geeft een lange en hoge pass. Byrt krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Motýl de bal onder controle te krijgen. Adam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sikornik - FC Glinianka 1:0

6e minuut.
Boskamp geeft een hoge lob. Daar is Kośmicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Donets rent richting de bal. Donets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dynamo Sikornik - FC Glinianka 1:1

12e minuut.
Spadaro is nu in balbezit. Spadaro probeert naar een medespeler te passen. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Duim schiet op doel. Adam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sikornik - FC Glinianka 2:1

13e minuut.
Boskamp rent richting de bal. Boskamp geeft de bal voor. Giejsztorewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets onderschept slim de pass. Donets haalt uit met een fantastische trap. Hnát bokst de bal weg.

15e minuut.
Byrt passt de bal zonder na te denken. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokoupil heeft problemen om de bal te vangen. Duim is nu in balbezit. Duim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ursache onderschept slim de pass. Ursache passt de bal in één keer door. Donets rent richting de bal. Donets schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Codega passt de bal in één keer door. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahorski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Donets is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ursache neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dynamo Sikornik - FC Glinianka 2:2

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hnát trapt de bal weg. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Warner rent richting de bal. Warner geeft de bal voor. Adam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Sikornik 59%, FC Glinianka 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dynamo Sikornik - FC Glinianka 2:2

47e minuut.
Zahorski verovert de bal door een tackle van achteren. Warner speelt de bal door. Motýl bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt verovert de bal door een tackle van achteren. Byrt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Duim is nu in balbezit. Warner is nu in balbezit. Met opzet legt Kotka zijn tegenspeler op de grond. Kotka krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Kotka is nu in balbezit. Kotka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zahorski met de inworp. Warner geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Codega geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Skorupka de bal. Met opzet legt Warner zijn tegenspeler op de grond. Warner krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Kotka geeft de bal voor. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zahorski. Donets is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boskamp met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Alveus passt de bal met de wreef. Turle is nu in balbezit. Byrt begaat een overtreding. Byrt krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Turle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Turle zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alveus heeft problemen om de bal te vangen. Donets rent richting de bal. Donets draait met de bal, schiet en ... Hnát werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sikornik - FC Glinianka 2:3

72e minuut.
Zahorski is nu in balbezit. Donets onderschept slim de pass. Donets passt de bal in één keer door. Kośmicki heeft problemen om de bal te vangen. Kośmicki schiet op doel. Hnát kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Codega bereikt de bal nog maar net als eerste. Codega speelt de bal door. Giejsztorewicz rent richting de bal. Donets verovert de bal door een tackle van achteren. Donets draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kośmicki rent richting de bal. Kośmicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sikornik - FC Glinianka 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Sikornik 51%, FC Glinianka 49%.
Dynamo Sikornik - FC Glinianka 2:4