Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Glinianka Dynamo Sikornik
4-4-2 Tactiek 532
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47 gemiddelde waardering 50.1
very good Schieten very good
solid Passen good
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Giordemaina-Medici met een snelle inworp. Pavić is nu in balbezit. Pavić geeft de bal voor. Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrt draait met de bal, schiet en ... Adam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Dynamo Sikornik 0:1

13e minuut.
Donets kopt de bal weg. Giejsztorewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kośmicki rent richting de bal. Kośmicki schiet op doel. Skevik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Glinianka - Dynamo Sikornik 1:1

15e minuut.
Giordemaina-Medici passt de bal zonder na te denken. Spadaro is nu in balbezit. Spadaro passt de bal in één keer door. Duim rent richting de bal. Duim draait met de bal, schiet en ... Adam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Dynamo Sikornik 1:2

19e minuut.
Spadaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadaro geeft een hoge lob. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Duim haalt uit met een fantastische trap. Motýl probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Byrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Motýl rent richting de bal. Byrt onderschept slim de pass. Byrt draait met de bal, schiet en ... Adam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Dynamo Sikornik 1:3

21e minuut.
Duim passt de bal met de wreef. Giordemaina-Medici is nu in balbezit. Skorupka begaat een overtreding. Skorupka krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Skorupka probeert de bal aan de voet te houden. Skorupka geeft de bal voor. Kośmicki kopt de bal weg. Donets rent richting de bal. Donets schiet op doel. Skevik bokst de bal weg.

29e minuut.
Pavić passt de bal met de wreef. Daar is Byrt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Byrt passt de bal met de wreef. Duim rent richting de bal. Duim draait met de bal, schiet en ... Adam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Warner is nu in balbezit. Ursache onderschept slim de pass. Ursache met een sublieme pass. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Twierkowski rent richting de bal. Codega verovert de bal door een tackle van achteren. Codega speelt de bal door. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki schiet op doel. Skevik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Dokoupil kopt de bal weg. Klungelig pakt Pavić de bal. Pavić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Byrt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Byrt geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Glinianka 57%, Dynamo Sikornik 43%.
FC Glinianka - Dynamo Sikornik 1:3

47e minuut.
Pavić is nu in balbezit. Pavić passt de bal met de wreef. Duim is nu in balbezit. Duim schiet op doel. Motýl probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotka geeft een lange en hoge pass. Daar is Skorupka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skorupka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Dokoupil is nu in balbezit. Ursache verovert de bal door een tackle van achteren. Ursache probeert naar een medespeler te passen. Kośmicki rent richting de bal. Kośmicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavić rent richting de bal. Pavić passt de bal in één keer door. Byrt is nu in balbezit. Byrt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Giordemaina-Medici is nu in balbezit. Giordemaina-Medici passt de bal zonder na te denken. Byrt rent richting de bal. Byrt haalt uit met een fantastische trap. Adam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - Dynamo Sikornik 1:4

87e minuut.
Skorupka is nu in balbezit. Dokoupil schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Skorupka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kotka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kośmicki de bal. Kośmicki draait met de bal, schiet en ... Skevik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Glinianka 52%, Dynamo Sikornik 48%.
FC Glinianka - Dynamo Sikornik 1:4