Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gks obiboki FC Koniecbór
ryryryry Tactiek ddd
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
37.1 gemiddelde waardering 45.8
redelijk Schieten goed
matig Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
van Baarle geeft een hoge lob. Powieczko probeert de bal aan de voet te houden. Limin speelt de bal door. Klungelig pakt Bocaş de bal. Bocaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Viirna probeert naar een medespeler te passen. Palomé met een sublieme pass. Lina probeert de bal aan de voet te houden. Bocaş rent richting de bal. Bocaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Alomerović heeft problemen om de bal te vangen. van Baarle speelt de bal door. Thanh Long rent richting de bal. Thanh Long geeft de bal voor. Viirna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Sándiga geeft de bal voor. Xorodayev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lemos is nu in balbezit. Bocaş verovert de bal door een tackle van achteren. Bocaş schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - FC Koniecbór 1:0

28e minuut.
Thanh Long met een snelle inworp. Swenson rent richting de bal. Alomerović verovert de bal door een tackle van achteren. Alomerović geeft een lange en hoge pass. Ponciano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Čebek rent richting de bal. Čebek passt de bal in één keer door. Ponciano is nu in balbezit. Ponciano haalt uit met een fantastische trap. Viirna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gks obiboki - FC Koniecbór 1:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zoppi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks obiboki 51%, FC Koniecbór 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gks obiboki - FC Koniecbór 1:1

46e minuut.
Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakić rent richting de bal. Bocaş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bocaş krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Sándiga geeft een lange en hoge pass. Bocaş controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Powieczko neemt vlug de vrije trap. Alomerović rent richting de bal. Alomerović draait met de bal, schiet en ... Viirna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Powieczko met een snelle inworp. Alomerović controleert de bal met de borst. van Baarle is nu in balbezit. Alomerović onderschept slim de pass. Alomerović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Thanh Long kopt de bal weg. Daar is Leśnodorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rakić probeert naar een medespeler te passen. Alomerović bereikt de bal nog maar net als eerste. Alomerović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - FC Koniecbór 1:2

70e minuut.
Čebek probeert naar een medespeler te passen. Viali is nu in balbezit. Anghelache tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viali raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Šavar komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Anghelache passt de bal met de wreef. Palomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomé probeert naar een medespeler te passen. Xorodayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xorodayev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Leśnodorski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čebek met een snelle inworp. Ponciano rent richting de bal. Ponciano geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks obiboki 71%, FC Koniecbór 29%.
gks obiboki - FC Koniecbór 1:2