Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gks obiboki Fcc Dobra
ryryryry Tactiek aklasowa
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
36.5 gemiddelde waardering 56.8
average Schieten very good
weak Passen excellent
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Parachini geeft een lange en hoge pass. Çopan kopt de bal weg. Kalchak is nu in balbezit. Wellens onderschept slim de pass. Wellens draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Viirna trapt de bal weg. Hayden kopt de bal weg. Leśnodorski heeft problemen om de bal te vangen. Wellens rent richting de bal. Wellens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - Fcc Dobra 0:1

4e minuut.
Rastellino probeert de bal met de borst te controleren. Kalchak is nu in balbezit. Rastellino onderschept slim de pass. Rastellino geeft de bal voor. Çopan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - Fcc Dobra 0:2

7e minuut.
Swenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan passt de bal zonder na te denken. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - Fcc Dobra 0:3

10e minuut.
Viirna probeert naar een medespeler te passen. Toffali kopt de bal weg. Swenson heeft problemen om de bal te vangen. Çopan rent richting de bal. Çopan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Viirna met een harde bal richting middenveld. Parachini kopt de bal weg. Daar is van Baarle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Daar is Parachini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parachini passt de bal in één keer door. Rastellino speelt de bal door. Çopan is nu in balbezit. Çopan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Xorodayev stond buitenspel. Lademann maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rastellino kopt de bal weg. Çopan probeert de bal met de borst te controleren. Çopan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Thauvin geeft een hoge lob. Leśnodorski onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hayden geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Çopan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden geeft een lange en hoge pass. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - Fcc Dobra 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks obiboki 77%, Fcc Dobra 23%.
gks obiboki - Fcc Dobra 0:4

47e minuut.
Palazzolo geeft de bal voor. Çopan is nu in balbezit. Leśnodorski rent richting de bal. Çopan onderschept slim de pass. Çopan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - Fcc Dobra 0:5

50e minuut.
Daar is Parachini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parachini geeft een lange en hoge pass. Swenson rent richting de bal. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan geeft de bal voor. Viirna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çopan springt en kopt de bal. Viirna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - Fcc Dobra 0:6

51e minuut.
Wellens met een sublieme pass. Çopan rent richting de bal. Leśnodorski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leśnodorski krijgt een gele kaart. Çopan raakt geblesseerd tijdens het duel. Rastellino wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Parachini rent richting de bal. Parachini passt de bal met de wreef. Çopan rent richting de bal. Çopan draait met de bal, schiet en ... Viirna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - Fcc Dobra 0:7

73e minuut.
Thauvin geeft de bal voor. Kalchak rent richting de bal. Wellens onderschept slim de pass. Wellens draait met de bal, schiet en ... Viirna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - Fcc Dobra 0:8

74e minuut.
Palomé is nu in balbezit. Palomé passt de bal in één keer door. Sándiga heeft problemen om de bal te vangen. Wellens rent richting de bal. Wellens schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Rastellino probeert naar een medespeler te passen. Parachini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wellens de bal. Wellens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - Fcc Dobra 0:9

89e minuut.
Parachini passt de bal met de wreef. Rastellino is nu in balbezit. Rastellino passt de bal in één keer door. Çopan rent richting de bal. Çopan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Viirna trapt de bal weg. Rastellino kopt de bal weg. Wellens is nu in balbezit. Wellens schiet op doel. Viirna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Wellens rent richting de bal. Wellens geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - Fcc Dobra 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks obiboki 78%, Fcc Dobra 22%.
gks obiboki - Fcc Dobra 0:10