Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fcc Dobra gks obiboki
aklasowa Tactiek ryryryry
65% Balbezit 35%
22% Spel op eigen helft 78%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.5 gemiddelde waardering 34.5
very good Schieten weak
excellent Passen average
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Rastellino met een sublieme pass. Kraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraj speelt de bal door. Wellens is nu in balbezit. Wellens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Wellens is nu in balbezit. Çopan is nu in balbezit. Wellens rent richting de bal. Wellens haalt uit met een fantastische trap. Viirna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - gks obiboki 1:0

9e minuut.
Limin is nu in balbezit. Limin passt de bal zonder na te denken. Sándiga heeft problemen om de bal te vangen. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - gks obiboki 2:0

13e minuut.
Thauvin speelt de bal door. Kraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraj passt de bal in één keer door. Çopan rent richting de bal. Çopan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rastellino speelt de bal door. Hayden heeft problemen om de bal te vangen. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - gks obiboki 3:0

21e minuut.
Vau maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan is nu in balbezit. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Viirna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - gks obiboki 4:0

24e minuut.
Rastellino passt de bal in één keer door. Hayden is nu in balbezit. Hayden passt de bal met de wreef. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan schiet op doel. Viirna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Sándiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wellens onderschept slim de pass. Wellens haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Hayden probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rastellino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rastellino passt de bal zonder na te denken. Çopan rent richting de bal. Çopan schiet op doel. Viirna bokst de bal weg. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Viirna trapt de bal weg van het doel. Kraj kopt de bal weg. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens haalt uit met een fantastische trap. Viirna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - gks obiboki 5:0

32e minuut.
Rastellino verovert de bal door een tackle van achteren. Rastellino met een sublieme pass. Hayden met een sublieme pass. Çopan rent richting de bal. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Viirna bokst de bal weg. Wellens rent richting de bal. Wellens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Hayden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayden met een sublieme pass. Çopan rent richting de bal. Çopan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - gks obiboki 6:0

41e minuut.
Viirna met een harde bal richting middenveld. Kraj kopt de bal weg. Wellens is nu in balbezit. Wellens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - gks obiboki 7:0

45e minuut.
Inworp. Limin met een snelle inworp. Neemann is nu in balbezit. Bocaş onderschept slim de pass. Bocaş schiet op doel. Lademann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fcc Dobra 20%, gks obiboki 80%.
Fcc Dobra - gks obiboki 7:0

48e minuut.
Hayden passt de bal in één keer door. Thauvin speelt de bal door. Rastellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastellino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - gks obiboki 8:0

51e minuut.
Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens geeft de bal voor. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan draait met de bal, schiet en ... Viirna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - gks obiboki 9:0

55e minuut.
Rastellino is nu in balbezit. Rastellino probeert naar een medespeler te passen. Çopan rent richting de bal. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Viirna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - gks obiboki 10:0

57e minuut.
Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastellino probeert naar een medespeler te passen. Çopan is nu in balbezit. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Viirna bokst de bal weg. Kalchak heeft problemen om de bal te vangen. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - gks obiboki 11:0

61e minuut.
Rastellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastellino passt de bal met de wreef. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - gks obiboki 12:0

74e minuut.
Kraj is nu in balbezit. Kraj geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Swenson de bal. Hayden geeft een lange en hoge pass. Wellens krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Çopan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Baarle. Çopan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rastellino met een snel genomen vrije trap. Çopan maakt een snoekduik en kopt de bal. Viirna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Sándiga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wellens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Wellens neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - gks obiboki 13:0

83e minuut.
Toffali geeft een lange en hoge pass. Hayden met een sublieme pass. Wellens heeft problemen om de bal te vangen. Wellens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - gks obiboki 14:0

90e minuut.
Kraj passt de bal met de wreef. Thauvin geeft een lange en hoge pass. Wellens rent richting de bal. Wellens schiet op doel. Viirna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fcc Dobra - gks obiboki 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fcc Dobra 23%, gks obiboki 77%.
Fcc Dobra - gks obiboki 15:0