Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Sikornik Viva la JUVE
532 Tactiek meczowa
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 49.1
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Hnát speelt de bal door. Byrt kopt de bal weg. Pereda heeft problemen om de bal te vangen. Duim rent richting de bal. Duim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Lăcustă schiet op doel. Hnát speelt de bal door. Warner kopt de bal weg. Duim is nu in balbezit. Duim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Spadaro geeft een lange en hoge pass. Duim kopt de bal weg. Dokoupil is nu in balbezit. Byrt is nu in balbezit. Byrt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pereda geeft een hoge lob. Inworp. Warner met een snelle inworp. Dokoupil geeft een hoge lob. Duim heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tomassina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dokoupil onderschept slim de pass. Dokoupil speelt de bal door. Trenchev is nu in balbezit. Trenchev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Dokoupil kopt de bal weg. Klungelig pakt Pereda de bal. Byrt rent richting de bal. Duim is nu in balbezit. Duim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pereda geeft de bal voor. Duim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gardocki kopt de bal weg. Trenchev rent richting de bal. Trenchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Mystek geeft de bal voor. Byrt is nu in balbezit. Byrt passt de bal in één keer door. Duim rent richting de bal. Duim haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sikornik - Viva la JUVE 1:0

39e minuut.
Tomassina verovert de bal door een tackle van achteren. Tomassina probeert naar een medespeler te passen. Gardocki speelt de bal door. Klungelig pakt Trenchev de bal. Trenchev draait met de bal, schiet en ... Hnát verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Sikornik 56%, Viva la JUVE 44%.
Dynamo Sikornik - Viva la JUVE 1:0

46e minuut.
Ratyński komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Ratyński probeert naar een medespeler te passen. Trenchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenchev passt de bal met de wreef. Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodnicki draait met de bal, schiet en ... Hnát kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Doeltrap. Cozzolino komt het veld opgelopen. Kypriotis geeft een hoge lob. Byrt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tolo. Tolo krijgt een gele kaart. Byrt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kypriotis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mystek kan de bal niet met de borst controleren. Byrt geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Twierkowski passt de bal met de wreef. Gardocki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Warner. Gardocki raakt geblesseerd tijdens het duel. Wlazłowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cozzolino is nu in balbezit. Cozzolino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dynamo Sikornik - Viva la JUVE 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Sikornik 53%, Viva la JUVE 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dynamo Sikornik - Viva la JUVE 1:1