Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Glinianka K.S Amator Jesionka
4-4-2 Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 51.8
solid Schieten very good
very good Passen solid
good Verdedigen good


12e minuut.
Codega met een sublieme pass. Kośmicki met een sublieme pass. Donets is nu in balbezit. Donets schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bajorek de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kotka is nu in balbezit. Lai verovert de bal door een tackle van achteren. Lai geeft een hoge lob. Grzebinoga krijgt zijn hoofd ertegen. Adam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - K.S Amator Jesionka 0:1

18e minuut.
Schot passt de bal in één keer door. Kojo is nu in balbezit. Komornicki speelt de bal door. Grzebinoga heeft problemen om de bal te vangen. Grzebinoga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Boskamp probeert naar een medespeler te passen. Skorupka is nu in balbezit. Skorupka met een sublieme pass. Kośmicki rent richting de bal. Kośmicki haalt uit met een fantastische trap. Sárossy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Codega met een snelle inworp. Hegedüs rent richting de bal. Kośmicki verovert de bal door een tackle van achteren. Kośmicki geeft de bal voor. Sárossy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Lai kopt de bal weg. Kojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojo passt de bal zonder na te denken. Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Komornicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komornicki speelt de bal door. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga draait met de bal, schiet en ... Adam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - K.S Amator Jesionka 0:2

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komornicki probeert naar een medespeler te passen. Kojo rent richting de bal. Kojo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De Schrijver passt de bal met de wreef. Kojo is nu in balbezit. Kojo probeert naar een medespeler te passen. Grzebinoga rent richting de bal. Grzebinoga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Arnaudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudov speelt de bal door. Daar is Grzebinoga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzebinoga schiet op doel. Adam probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - K.S Amator Jesionka 0:3

44e minuut.
Boskamp is nu in balbezit. Arnaudov verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaudov met een sublieme pass. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Glinianka 64%, K.S Amator Jesionka 36%.
FC Glinianka - K.S Amator Jesionka 0:3

46e minuut.
De Schrijver passt de bal met de wreef. Boskamp rent richting de bal. Schot onderschept slim de pass. Komornicki rent richting de bal. Komornicki geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Lai rent richting de bal. Lai probeert naar een medespeler te passen. Kojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojo haalt uit met een fantastische trap. Adam maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Komornicki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - K.S Amator Jesionka 0:4

52e minuut.
Hegedüs rent richting de bal. Arnaudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudov geeft een lange en hoge pass. Schot is nu in balbezit. Schot geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grzebinoga is nu in balbezit. Grzebinoga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - K.S Amator Jesionka 0:5

55e minuut.
Turle is nu in balbezit. Lai onderschept slim de pass. Lai met een sublieme pass. Komornicki heeft problemen om de bal te vangen. Komornicki schiet op doel. Adam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Motýl geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lai met een snelle inworp. Grzebinoga is nu in balbezit. Grzebinoga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Adam met een harde bal richting middenveld. Kośmicki kopt de bal weg. Hegedüs heeft problemen om de bal te vangen. Codega geeft een hoge lob. Donets krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Boskamp raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paździoch komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ursache geeft de bal voor. Bråkenhielm verovert de bal door een tackle van achteren. Skorupka is nu in balbezit. Skorupka geeft een lange en hoge pass. Hegedüs kopt de bal weg. Sárossy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - K.S Amator Jesionka 1:5

79e minuut.
Mazija geeft een hoge lob. Bråkenhielm geeft een hoge lob. Daar is Motýl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Bajorek passt de bal met de wreef. Kojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Grzebinoga is nu in balbezit. Grzebinoga passt de bal in één keer door. Lai is nu in balbezit. Lai geeft de bal voor. Kojo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sárossy met een harde bal richting middenveld. Komornicki kan de bal niet met de borst controleren. Komornicki met een sublieme pass. Schot geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Glinianka 64%, K.S Amator Jesionka 36%.
FC Glinianka - K.S Amator Jesionka 1:5