Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S Amator Jesionka FC Glinianka
Attack Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.3 gemiddelde waardering 46.1
very good Schieten solid
good Passen very good
very good Verdedigen adequate


6e minuut.
Motýl onderschept slim de pass. Boskamp probeert naar een medespeler te passen. Codega probeert naar een medespeler te passen. Donets is nu in balbezit. Donets haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is De Schrijver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Schrijver geeft een hoge lob. Daar is Kojo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Komornicki passt de bal met de wreef. Lai heeft problemen om de bal te vangen. Lai geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grzebinoga de bal. Boskamp bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Inworp. Lai met de inworp. Kojo rent richting de bal. Kojo geeft een lange en hoge pass. Grzebinoga maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - FC Glinianka 1:0

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sárossy trapt de bal weg. Komornicki met een sublieme pass. Grzebinoga is nu in balbezit. Grzebinoga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - FC Glinianka 2:0

32e minuut.
Daar is Abdelmajid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skorupka met een sublieme pass. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets draait met de bal, schiet en ... Sárossy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S Amator Jesionka - FC Glinianka 2:1

40e minuut.
De Schrijver passt de bal in één keer door. Kojo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caifano. Caifano krijgt een gele kaart. Kojo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Arnaudov met een snel genomen vrije trap. Motýl kopt de bal weg. Schot geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mazija trapt de bal weg van het doel. Arnaudov met een sublieme pass. Schot rent richting de bal. Schot geeft een hoge lob. Kojo maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Amator Jesionka 38%, FC Glinianka 62%.
K.S Amator Jesionka - FC Glinianka 2:1

60e minuut.
Arnaudov is nu in balbezit. Ursache onderschept slim de pass. Ursache speelt de bal door. Donets rent richting de bal. Donets schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Codega geeft een lange en hoge pass. Daar is Abdelmajid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki haalt uit met een fantastische trap. Sárossy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S Amator Jesionka - FC Glinianka 2:2

78e minuut.
Sárossy trapt de bal weg. Ursache is nu in balbezit. De Schrijver onderschept slim de pass. De Schrijver passt de bal zonder na te denken. Mazija onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Arnaudov is nu in balbezit. Arnaudov geeft een lange en hoge pass. Lai rent richting de bal. Lai geeft een hoge lob. Grzebinoga krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S Amator Jesionka 37%, FC Glinianka 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S Amator Jesionka - FC Glinianka 2:2