Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viva la JUVE gks obiboki
meczowa Tactiek ryryryry
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
47.9 gemiddelde waardering 36.5
solid Schieten average
good Passen average
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Trenchev speelt de bal door. Patronov probeert naar een medespeler te passen. Fábri is nu in balbezit. Fábri schiet op doel. Viirna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la JUVE - gks obiboki 1:0

4e minuut.
Fábri rent richting de bal. Brunstad rent richting de bal. Fábri onderschept slim de pass. Fábri schiet op doel. Viirna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la JUVE - gks obiboki 2:0

11e minuut.
Francini speelt de bal door. Patronov kopt de bal weg. Brunstad heeft problemen om de bal te vangen. Trenchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenchev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Patronov zal de hoekschop nemen. Trenchev krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Anghelache met de inworp. Xorodayev is nu in balbezit. Brodnicki maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Brodnicki naar de kleedkamers voor een vroege douche. Xorodayev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Xorodayev kan niet meer verder spelen. Korwin komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Kalchak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patronov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trenchev rent richting de bal. Trenchev geeft de bal voor. Viirna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Swenson kopt de bal weg. Fábri rent richting de bal. Kalchak rent richting de bal. Trenchev verovert de bal door een tackle van achteren. Trenchev schiet op doel. Viirna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Gardocki rent richting de bal. Gardocki passt de bal zonder na te denken. Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábri draait met de bal, schiet en ... Viirna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Fábri controleert de bal met de borst. van Baarle verovert de bal door een tackle van achteren. van Baarle geeft een lange en hoge pass. Bocaş is nu in balbezit. Bocaş draait met de bal, schiet en ... Francini bokst de bal weg.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wlazłowski probeert naar een medespeler te passen. Trenchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la JUVE - gks obiboki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva la JUVE 42%, gks obiboki 58%.
Viva la JUVE - gks obiboki 3:0

49e minuut.
Inworp. Anghelache met de inworp. Trenchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenchev draait met de bal, schiet en ... Viirna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Giobellina geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fábri stond buitenspel. Kalchak neemt vlug de vrije trap. Limin bereikt de bal nog maar net als eerste. Limin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Inworp. Ratyński komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Swenson rent richting de bal. Ratyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratyński probeert naar een medespeler te passen. Fábri is nu in balbezit. Fábri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la JUVE - gks obiboki 4:0

76e minuut.
Inworp. Pawski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Tolo speelt de bal door. Fábri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palomé. Palomé krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Tolo is nu in balbezit. Tolo met een sublieme pass. Brunstad rent richting de bal. Trenchev verovert de bal door een tackle van achteren. Trenchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Viirna trapt de bal weg van het doel. Patronov kopt de bal weg. Trenchev rent richting de bal. Trenchev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la JUVE - gks obiboki 5:0

86e minuut.
Fábri geeft een hoge lob. Viirna met een sublieme pass. Wlazłowski kopt de bal weg. Trenchev rent richting de bal. Trenchev draait met de bal, schiet en ... Viirna bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva la JUVE 32%, gks obiboki 68%.
Viva la JUVE - gks obiboki 5:0