Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gks obiboki Viva la JUVE
ryryryry Tactiek meczowa
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 50
matig Schieten solide
zwak Passen solide
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Sándiga probeert naar een medespeler te passen. Bergström is nu in balbezit. Brunstad met een sublieme pass. Klungelig pakt Bergström de bal. Bergström haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - Viva la JUVE 0:1

16e minuut.
Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă passt de bal met de wreef. van Baarle is nu in balbezit. Fábri verovert de bal door een tackle van achteren. Fábri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Anghelache kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Korwin de bal onder controle te krijgen. Palomé probeert naar een medespeler te passen. Bocaş is nu in balbezit. Bocaş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Anghelache bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Anghelache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anghelache geeft de bal voor. Daar is Bocaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wlazłowski verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gks obiboki - Viva la JUVE 1:1

24e minuut.
Lăcustă rent richting de bal. Swenson onderschept slim de pass. Wlazłowski speelt de bal door. Gardocki is nu in balbezit. Gardocki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
van Baarle passt de bal met de wreef. Limin speelt de bal door. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin verovert de bal door een tackle van achteren. Korwin schiet op doel. Francini bokst de bal weg.

29e minuut.
Anghelache heeft problemen om de bal te vangen. Gardocki geeft een lange en hoge pass. Fábri rent richting de bal. Fábri schiet op doel. Viirna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - Viva la JUVE 1:2

32e minuut.
Wlazłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wlazłowski passt de bal zonder na te denken. Lăcustă is nu in balbezit. Fábri rent richting de bal. Fábri passt de bal met de wreef. Viirna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Fábri is nu in balbezit. Fábri speelt de bal door. Bergström rent richting de bal. Bergström draait met de bal, schiet en ... Viirna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kalchak heeft problemen om de bal te vangen. Bergström rent richting de bal. Bergström draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - Viva la JUVE 1:3

41e minuut.
Brodnicki passt de bal in één keer door. Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström haalt uit met een fantastische trap. Viirna probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks obiboki 60%, Viva la JUVE 40%.
gks obiboki - Viva la JUVE 1:3

48e minuut.
Lăcustă is nu in balbezit. Swenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Swenson geeft de bal voor. Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş draait met de bal, schiet en ... Francini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - Viva la JUVE 2:3

52e minuut.
Brunstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström onderschept slim de pass. Fábri is nu in balbezit. Fábri haalt uit met een fantastische trap. Viirna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - Viva la JUVE 2:4

57e minuut.
Wlazłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazłowski passt de bal in één keer door. Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - Viva la JUVE 2:5

60e minuut.
Wlazłowski rent richting de bal. Wlazłowski passt de bal in één keer door. van Baarle heeft problemen om de bal te vangen. Fábri rent richting de bal. Fábri draait met de bal, schiet en ... Viirna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - Viva la JUVE 2:6

61e minuut.
Charmanis komt het veld opgelopen. Trenchev komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Gardocki is nu in balbezit. Charmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Charmanis speelt de bal door. Fábri is nu in balbezit. Fábri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Wlazłowski is nu in balbezit. Brunstad tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wlazłowski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wlazłowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Doeltrap. Viirna trapt de bal weg van het doel. Charmanis rent richting de bal. Charmanis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gks obiboki - Viva la JUVE 2:7

76e minuut.
Gardocki is nu in balbezit. Gardocki speelt de bal door. Charmanis is nu in balbezit. Trenchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Trenchev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Viirna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Viirna trapt de bal weg van het doel. Gardocki kopt de bal weg. Klungelig pakt Fábri de bal. Fábri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Wlazłowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Charmanis de bal. Charmanis speelt de bal door. Daar is Trenchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trenchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Charmanis rent richting de bal. Charmanis passt de bal in één keer door. Trenchev is nu in balbezit. Trenchev draait met de bal, schiet en ... Viirna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Pereda heeft problemen om de bal te vangen. Pereda geeft de bal voor. Fábri rent richting de bal. Trenchev is nu in balbezit. Trenchev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Doeltrap. Viirna trapt de bal weg. Klungelig pakt Brunstad de bal. Trenchev is nu in balbezit. Trenchev schiet op doel. Viirna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks obiboki 73%, Viva la JUVE 27%.
gks obiboki - Viva la JUVE 2:7