Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Sikornik Fcc Dobra
532 Tactiek aklasowa
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 54.7
solid Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Pavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Thauvin onderschept slim de pass. Thauvin probeert naar een medespeler te passen. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Hnát probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Hayden onderschept slim de pass. Hayden speelt de bal door. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens schiet op doel. Hnát probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Vau is nu in balbezit. Vau geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spadaro met de inworp. Dokoupil is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Wellens passt de bal zonder na te denken. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kypriotis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çopan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hayden neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Pavić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thauvin probeert naar een medespeler te passen. Çopan rent richting de bal. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Spadaro verovert de bal door een tackle van achteren. Spadaro geeft de bal voor. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Duim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sikornik - Fcc Dobra 1:0

19e minuut.
Wellens is nu in balbezit. Wellens passt de bal met de wreef. Giejsztorewicz rent richting de bal. Çopan onderschept slim de pass. Çopan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alveus probeert naar een medespeler te passen. Ilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilis geeft een lange en hoge pass. Kraj geeft de bal voor. Wellens krijgt zijn hoofd ertegen. Hnát verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Hayden verovert de bal door een tackle van achteren. Twierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan onderschept slim de pass. Çopan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dynamo Sikornik - Fcc Dobra 1:1

29e minuut.
Pavić probeert naar een medespeler te passen. Spadaro probeert naar een medespeler te passen. Thauvin is nu in balbezit. Thauvin geeft een hoge lob. Wellens maakt een snoekduik en kopt de bal. Hnát bokst de bal weg.

32e minuut.
Wellens speelt de bal door. Çopan is nu in balbezit. Alveus is nu in balbezit. Çopan onderschept slim de pass. Çopan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Palazzolo verovert de bal door een tackle van achteren. Hayden speelt de bal door. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sikornik - Fcc Dobra 1:2

35e minuut.
Wellens kopt de bal weg. Giejsztorewicz probeert de bal met de borst te controleren. Çopan rent richting de bal. Çopan draait met de bal, schiet en ... Hnát maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Ilis is nu in balbezit. Warner geeft een lange en hoge pass. Dokoupil is nu in balbezit. Dokoupil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dynamo Sikornik - Fcc Dobra 2:2

38e minuut.
Kypriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan passt de bal zonder na te denken. Wellens is nu in balbezit. Wellens draait met de bal, schiet en ... Hnát verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Hnát probeert naar een medespeler te passen. Dokoupil kopt de bal weg. Hayden probeert naar een medespeler te passen. Çopan rent richting de bal. Çopan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Sikornik 68%, Fcc Dobra 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dynamo Sikornik - Fcc Dobra 2:2

47e minuut.
Thauvin probeert naar een medespeler te passen. Wellens is nu in balbezit. Wellens passt de bal zonder na te denken. Çopan rent richting de bal. Çopan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Dokoupil geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vau de bal. Duim onderschept slim de pass. Duim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sikornik - Fcc Dobra 3:2

51e minuut.
Toffali geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warner met de inworp. Ipnar is nu in balbezit. Ipnar geeft een hoge lob. Lademann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Hayden passt de bal in één keer door. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan passt de bal met de wreef. Wellens rent richting de bal. Wellens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Duim rent richting de bal. Duim geeft een hoge lob. Neemann rent richting de bal. Dokoupil verovert de bal door een tackle van achteren. Dokoupil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Inworp. Ilis met een snelle inworp. Hayden geeft een lange en hoge pass. Daar is Wellens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wellens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Pavić onderschept slim de pass. Pavić passt de bal in één keer door. Dokoupil rent richting de bal. Dokoupil schiet op doel. Lademann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sikornik - Fcc Dobra 4:2

72e minuut.
Hayden passt de bal met de wreef. Wellens rent richting de bal. Wellens passt de bal zonder na te denken. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan schiet op doel. Hnát bokst de bal weg.

75e minuut.
Kraj kopt de bal weg. Hayden is nu in balbezit. Hayden passt de bal zonder na te denken. Wellens rent richting de bal. Wellens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Warner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Giordemaina-Medici komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Klungelig pakt Pavić de bal. Pavić speelt de bal door. Duim rent richting de bal. Duim schiet op doel. Lademann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dokoupil springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sikornik - Fcc Dobra 5:2

80e minuut.
Kypriotis rent richting de bal. Hayden verovert de bal door een tackle van achteren. Wellens is nu in balbezit. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sikornik - Fcc Dobra 5:3

82e minuut.
Thauvin is nu in balbezit. Thauvin speelt de bal door. Hayden speelt de bal door. Çopan is nu in balbezit. Çopan geeft de bal voor. Hnát bokst de bal weg. Wellens is nu in balbezit. Wellens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sikornik - Fcc Dobra 5:4

83e minuut.
Kraj rent richting de bal. Kraj passt de bal in één keer door. Çopan rent richting de bal. Çopan haalt uit met een fantastische trap. Hnát probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dynamo Sikornik - Fcc Dobra 5:5

88e minuut.
Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens passt de bal in één keer door. Daar is Çopan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çopan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Sikornik - Fcc Dobra 5:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Sikornik 60%, Fcc Dobra 40%.
Dynamo Sikornik - Fcc Dobra 5:6